Ευρώπη

GM Γαλατασαράι: «Θέλαμε τον Κάναν, αλλά προτίμησε τον Ολυμπιακό»

Η Γαλατασαράι επιθυμούσε την παραμονή του Αζέια Κάναν, αλλά ο Αμερικανός προτίμησε τον Ολυμπιακό και την Ευρωλίγκα, όπως δήλωσε ο τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας του Ανδρέα Πιστιόλη.

Μεγάλα όνειρα έχει για τη Γαλατασαράι η διοίκησή της, όπως δήλωσε ο Τουργκάι Ζεϊτινγκόζ.

Ο τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας του Ανδρέα Πιστιόλη μίλησε για το αυξημένο μπάτζετ της επόμενης σεζόν, τονίζοντας παράλληλα πως ο σύλλογος αξίζει να συμμετέχει στην Ευρωλίγκα.

Επίσης, υπογράμμισε πως ο μεγάλος στόχος της νέας χρονιάς θα είναι η κατάκτηση του Basketball Champions League, ενώ αποκάλυψε πως η Γαλατά ήθελε να κρατήσει τον Αζέια Κάναν, αλλά εκείνος προτίμησε το υψηλότερο επίπεδο και τον Ολυμπιακό.

«Το μπάτζετ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου είναι υψηλότερο από το περσινό. Η Γαλατασαράι αξίζει να βρίσκεται στην Ευρωλίγκα. Αλλά, ο μεγάλος μας στόχος την επόμενη χρονιά θα είναι η κατάκτηση του Basketball Champions League», ήταν τα λόγια του τζένεραλ μάνατζερ της Γαλατά.

Αναφορικά με τον Αζέια Κάναν, ο οποίος υπέγραψε στους «ερυθρόλευκους» του Πειραιά το καλοκαίρι, είπε: «Ήμασταν σε επικοινωνία με τον Αζέια Κάναν για να τον κρατήσουμε και την επόμενη σεζόν, αλλά προτίμησε την Ευρωλίγκα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x