Ευρώπη

Ονειρικό ντεμπούτο για την Dubai BC στην Αδριατική Λίγκα - Υπέταξε τον Ερυθρό Αστέρα στα ΗΑΕ!

Ηχηρό ξεκίνημα για τη νεοσύστατη Dubai BC στην Αδριατική Λίγκα, με την ομάδα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα να «εκτελεί» τον Ερυθρό Αστέρα με σκορ 86-84, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος!

Ονειρικό ντεμπούτο για τη νεοσύστατη Dubai BC στην Αδριατική Λίγκα!

Η ομάδα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, «υπέταξε» τον Ερυθρό Αστέρα με σκορ 86-84 στην κατάμεστη «Coca-Cola Arena» του Ντουμπάι στην πρεμιέρα της ABA Liga, δείχνοντας πως θέλει από την πρώτη κιόλας της χρονιά στη διοργάνωση να κάνει... θόρυβο!

Η ομάδα του Γιούριτσα Γκόλεματς μπήκε πολύ δυνατά στο ματς, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να προηγηθεί με +12 (28-16) στο πρώτο δεκάλεπτο, διατηρώντας το πάνω χέρι στο σκορ καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα. Οι «ερυθρόλευκοι» το Βελιγραδίου προσπάθησαν να ανατρέψουν την κατάσταση στο φινάλε, μειώνοντας σε 86-84 34'' πριν το φινάλε με το τρίποντο του Νέντοβιτς, χωρίς ωστόσο να μπορέσουν στο τέλος να ολοκληρώσουν την ανατροπή.




Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Πρέπελιτς, ο οποίος ολοκλήρωσε το ματς με 16 πόντους και 10 ασίστ, με τους Μέισον και Αμπάς να ακολουθούν σε απόδοση με 18 και 17 πόντους αντίστοιχα.

Για την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, ο Κάλινιτς ολοκλήρωσε το ματς με 16 πόντους, ενώ, ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, Αϊζέια Κέιναν, μέτρησε 13 πόντους και 1 ασίστ με 5/8 σουτ.


Τα δεκάλεπτα: 28-16, 50-41, 66-63, 86-84.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x