Ευρώπη

Απομακρύνεται από την Dubai BC ο Τζόρτζεβιτς - Φαβορί για τον πάγκο ο Γκόλεματς

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς φαίνεται πως δεν θα αναλάβει τελικά την Dubai BC, με νέο φαβορί για τον πάγκο της ομάδας από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα να είναι ο Γιούριτσα Γκόλεματς.

Αλλαγή πλάνων όσον αφορά την τεχνική ηγεσία φαίνεται πως υπήρξε στην Dubai BC.

Η νεόδμητη ομάδα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, που θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν στην Αδριατική λίγκα, είχε στην κορυφή της λίστας της τον Σάσα Τζόρτζεβιτς, που έμοιαζε να βρίσκεται πολύ κοντά.

Παρόλα αυτά, το γεγονός πως η Γενική Συνέλευση της Euroleague απέφυγε να εντάξει στα πλάνα της την Dubai BC έστω και με μία θέση στο Eurocup, απογοήτευσε τον Σέρβο τεχνικό και έκανε τον σύλλογο να στραφεί σε άλλες λύσεις.

Όπως προκύπτει, το νέο φαβορί για τον πάγκο της ομάδας από τη Μέση Ανατολή είναι ο Γιούριτσα Γκόλεματς. Ο Σλοβένος εργάστηκε στη Χάποελ Εϊλάτ την περασμένη σεζόν, ενώ παλαιότερα άφησε πολύ καλό έργο στην Τσεντεβίτα Ολίμπια.

Ασχολείται με την προπονητική από το 2013, ενώ έχει κατακτήσει τρία πρωταθλήματα Σλοβενίας, τέσσερα Κύπελλα και πέντε Σούπερ Καπ. Ως παίκτης, μάλιστα, είχε περάσει και από την Ελλάδα, καθώς αγωνίστηκε σε Πανελλήνιο, Παναθηναϊκό και Κολοσσό Ρόδου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x