Ευρώπη

AS: «Το ΝΒΑ θα καθορίσει τη μοίρα του Μίροτιτς»

Ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας αναφέρει η Μπαρτσελόνα επιμένει να διώξει τον Νίκολα Μίροτιτς, με το ΝΒΑ να... αποφασίζει υπό προϋποθέσεις για την επόμενη ομάδα του, που ίσως είναι ο Ολυμπιακός.

Μια διαφορετική «οπτική» αναφορικά με τον επόμενο προορισμό του Νίκολα Μίροτιτς κατέγραψε μέσω ρεπορτάζ της η ισπανική εφημερίδα «AS».

Καθώς, σε σχετικό δημοσίευμα όπου καταγράφεται τόσο η ειλημμένη απόφαση από πλευράς Μπαρτσελόνα να διακόψει την συνεργασία της με τον Ισπανό πάουερ φόργουορντ όσο και η… διάθεση των Ερυθρού Αστέρα-Παρτιζάν Βελιγραδίου να τον αποκτήσουν, αλλά και το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Αρμάνι Μιλάνο για αυτόν, μπήκε στην συζήτηση και το ΝΒΑ…

Όχι τόσο για να πάει ο Μίροτιτς να παίξει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, όπου αγωνίστηκε για μια πενταετία, από το 2014 έως και το 2019, αλλά κυρίως μέσω του… ντόμινο που μπορεί να δημιουργήσει η αποχώρηση πρωτοκλασάτων παικτών από την Ευρώπη!

Με το ρεπορτάζ μάλιστα να μνημονεύει το «αντίο» του Σάσα Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό για να πάει στους Σακραμέντο Κινγκς και την προοπτική ο 32χρονος άσος να τον διαδεχτεί.

Αλλά και να επισημαίνει πως κάτι ανάλογο ενδέχεται να συμβεί και με την Μονακό, σε περίπτωση που φύγει ο Ντόντα Χολ για λογαριασμό των Πόρτλαντ Τρειλμπλέιζερς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x