Ευρώπη

Σκουρτόπουλος: «Μας βοήθησε η ατμόσφαιρα…»

Φανερά ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του εμφανίστηκε ο προπονητής του Πανελληνίου, Θανάσης Σκουρτόπουλος. Οι «Ολυμπιονίκες» επικράτησαν 63-57 της Γκρόνιγκεν στην Ολλανδία παίρνοντας την πρόκριση στους «16» του Eurocup και ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως η ατμόσφαιρα στο γήπεδο, έσπρωξε τους παίκτες του στη νίκη.

Φανερά ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του εμφανίστηκε ο προπονητής του Πανελληνίου, Θανάσης Σκουρτόπουλος.

Οι «Ολυμπιονίκες» επικράτησαν 63-57 της Γκρόνιγκεν στην Ολλανδία παίρνοντας την πρόκριση στους «16» του Eurocup και ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως η ατμόσφαιρα στο γήπεδο, έσπρωξε τους παίκτες του στη νίκη.

«Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο ήταν καταπληκτική και όσο και αν προκαλεί εντύπωση μας βοήθησε να φτάσουμε στη νίκη. Ήταν πολύ μεγάλη η νίκη μας. Αντιμετωπίζαμε πολλά προβλήματα αλλά αυτό δεν μας επηρέασε. Παίξαμε εκπληκτικά σε ακόμη ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι, ήμασταν εξαιρετικοί στην άμυνα, ενώ ελέγξαμε και τα ριμπάουντ».

Από την πλευρά των παικτών ο Τζούρο Όστοϊτς, τόνισε ότι η ευρωπαϊκή πορεία του Πανελληνίου θα ανεβάσει την ψυχολογία της ομάδας

«Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς και θέλαμε τη νίκη. Παίξαμε πάρα πολύ καλά. Στην Ελλάδα δεν τα πηγαίνουμε καλά αλλά θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε το χαμένο έδαφος.

Τα ευρωπαϊκά παιχνίδια θα μας βοηθήσουν ψυχολογικά και στην Ελλάδα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους».


Διονύσης Καμπάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x