Euroleague

Ζέρβας: «Δύσκολο ματς στο Μιλάνο, πιο φρέσκια η Αρμάνι»

Ο Νίκος Ζέρβας αναφέρθηκε στις δυσκολίες που έχει για τον Ολυμπιακό ο αποψινός αγώνας με την Αρμάνι στο Μιλάνο.

Μια ξεκούραστη ομάδα, με ποιότητα και φιλοδοξίες, όπως η Αρμάνι, είναι υψηλό εμπόδιο για τον Ολυμπιακό απόψε στο Μιλάνο, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας.

«Είναι δύσκολο το παιχνίδι, γιατί πέρα από την κούραση τη δική του, η Αρμάνι είναι πιο φρέσκια γιατί αναβλήθηκε το ματς με τη Μακάμπι και παίζει για πρώτη φορά στην έδρα της. Συν τοις άλλοις, οι Ιταλοί έχουν κάνει και τη μεταγραφή του καλοκαιριού, με την απόκτηση του Μίροτιτς, που συχνά χρησιμοποιείται στο ‘3’. Θα πρέπει ο Ολυμπιακός όσο μπορεί να πιέσει στην περιφέρεια γιατί πέρα από τον Πάνγκος δεν έχουν κάποιον πολύ καλό χειριστή. Βρίσκονται κι αυτοί σε αναζήτηση γκαρντ και ακούγεται πως είναι πολύ κοντά ο Ναν», τόνισε.

Όσο για τις επιστροφές που περιμένει ο Γιώργος Μπαρτζώκας; «Για τον Γκος θα δούμε αν θα παίξει, ίσως ξέρουμε μετά το χαλάρωμα που θα γίνει το πρωί. Αν είναι καλά, μπορεί να παίξει 5-10 λεπτά για να δώσει ανάσες στον Γουόκαπ, αν όχι, θα τον δούμε την Πέμπτη απέναντι στην Παρτιζάν στο ΣΕΦ. Ο Σίκμα είναι έτοιμος, ενώ εκτός είναι σίγουρα ο ΜακΚίσικ. Έχουν απουσίες και οι αντίπαλοι, καθώς είναι εκτός ο Λο, ο Μπάρον και ο Χολ. Θα κρίνουμε καλύτερα τον Ολυμπιακό όταν επιστρέψουν όλοι οι τραυματίες», ανέφερε.

Aκούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x