Euroleague

Χέρμπερτ: «Ο Ολυμπιακός είναι μια σημαντική δύναμη κάθε χρόνο στην Euroleague - Να πάρουμε τα ριμπάουντ»

Ο Γκόρντον Χέρμπερτ μίλησε για την επερχόμενη αναμέτρηση της Μπάγερν Μονάχου με τον Ολυμπιακό και στάθηκε στην ανάγκη να πάρει η ομάδα του τα ριμπάουντ για να έχει ευκαιρίες.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις υποχρεώσεις του στην Ευρωλίγκα αύριο (25/10, 21:45), καθώς θα αντιμετωπίσει την Μπάγερν, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της διοργάνωσης.

Ενόψει της αναμέτρησης αυτής, ο Γκόρντον Χέρμπερτ, τεχνικός των Βαυαρών, τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» αποτελούν μία πολύ σημαντική δύναμη του ευρωπαϊκού μπάσκετ, και στάθηκε στην ανάγκη να εξασφαλίσει η ομάδα του τα ριμπάουντ για να έχει την ευκαιρία της.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το αν ο Ολυμπιακός είναι ο δυσκολότερος αντίπαλος μέχρι στιγμής: «Ο Ολυμπιακός είναι μια σημαντική δύναμη κάθε χρόνο στην EuroLeague. Για εμάς θα είναι σημαντικό να πάρουμε αμυντικά και επιθετικά ριμπάουντ για να έχουμε τις ευκαιρίες μας. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με τη μπάλα στο μισό γήπεδο. Δεν ξέρω αν είναι ο καλύτερος αντίπαλος μέχρι στιγμής, αλλά κάθε παιχνίδι της EuroLeague είναι δύσκολο και μια μάχη. Πρέπει να βγούμε και να κερδίσουμε αυτές τις μονομαχίες και να πολεμήσουμε».

Για το πλεονέκτημα της έδρας: «Το να παίζεις μπάσκετ στο SAP Garden είναι υπέροχο. Είχαμε μεγάλη υποστήριξη από τους φιλάθλους μας και στα δύο παιχνίδια ήταν ο έκτος παίκτης μας. Θα υπάρχει ξανά καταπληκτική ατμόσφαιρα μαζί με τους οπαδούς του Ολυμπιακού. Έχει φανατικό κοινό, όπως και εμείς και αυτό θα κάνει ξεχωριστή την ατμόσφαιρα».

Για τα προβλήματα: «Χωρίς τον Γκιφάι και τον Λούτσιτς, είχαμε πρόσφατα ένα rotation δέκα ατόμων. Χωρίς αυτούς τους δύο προφανώς περιορίσαμε λίγο το rotation. Δεν είναι στο χέρι μου να το επεκτείνω, αλλα είναι λόγω του τρόπου με τον οποίο παίζουν οι παίκτες. Αν παίξουν καλά, παίζουν. Διαφορετικά, όχι. Ο Κάρσεν Έντουαρντς είχε ένα πολύ καλό ξεκίνημα στη σεζόν της EuroLeague. Έχει βελτιώσει την άμυνά του. Προσπαθούμε να τον κάνουμε να παίξει ολόκληρο το παιχνίδι. Γιατί έχει τη δυνατότητα να είναι ένας πολύ καλός παίκτης σε πολλές διαφορετικές πτυχές, όχι μόνο ως σκόρερ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x