Euroleague

Υπολογίζει (και πολύ) τον Παναθηναϊκό ο Ιτούδης

Επ’ ουδενί δεν υποτιμά την φανέλα και τους παίκτες του Παναθηναϊκού ο Δημήτρης Ιτούδης. Ο κόουτς της ΤΣΣΚΑ έχει… κατασκοπεύει πολύ το τριφύλλι και περιμένει μια δύσκολη σειρά ενόψει... Final-4.

Έχει δουλέψει 13 χρόνια στον Παναθηναϊκό. Θα ‘ταν και… παράλογο να μην υπολογίζει στις δυνατότητες της ομάδας, όσο κι αν τα πράγματα έχουν αλλάξει. Όσο κι αν η ΤΣΣΚΑ έχει υπετριπλάσιο μπάτζετ (τουλάχιστον) και ρόστερ γεμάτο με παίκτες κλάσης.

Ο Έλληνας τεχνικός των Ρώσων περιμένει μια δύσκολη σειρά κόντρα στο τριφύλλι (το πρώτο παιχνίδι την Τρίτη, στις 20:00), ενώ ξεκαθάρισε πως έχει μελετήσει πάρα πολύ τους πράσινους, προκειμένου να φανεί «διαβασμένος» και να μην αφήσει τίποτα στην τύχη.

«Ξεκινάμε στα πλέι οφ κόντρα σε έναν σοβαρό και άξιο σεβασμού αντίπαλο. Έχουμε παρακολουθήσει σχεδόν όλα τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού Top-16, καθώς και αρκετά της κανονικής διάρκειας. Έχουν φυσικά πολύ καλή ομάδα, ανταγωνιστικότατη, με εμπειρία και παίκτες που ξέρουν από Final-4 και κατακτήσεις τίτλων. Η σειρά θα ‘ναι δύσκολη, πρέπει να εστιάσουμε στο πρώτο παιχνίδι της Τρίτης. Δεν χωρούν συναισθηματισμοί, είναι απαραίτητο να έχουμε αρχές στο παιχνίδι μας και κίνητρο. Ξέρω πως εκείνη την ημέρα η ΤΣΣΚΑ δεν έχει άλλες δραστηριότητες, επομένως δε χωράνε δικαιολογίες, χρειαζόμαστε τη στήριξη όλων», είπε ο κόουτς ενόψει της σειράς με τους νταμπλούχους Ελλάδας.

inner

Η προετοιμασία της ρωσικής αρκούδας ολοκληρώθηκε δίχως απρόοπτα και προβλήματα της τελευταίας στιγμής. Μοναδική απουσία αυτή του Βιτάλι Φριτζόν που έχει τεθεί νοκ-άουτ απ' την προηγούμενη εβδομάδα. Βέβαια, υπάρχουν άλλοι (πολλοί) να καλύψουν με τον καλύτερο τρόπο το κενό του, δεδομένου ότι μιλάμε για μια ομάδα με το πιο «πλούσιο» ρόστερ στην φετινή Ευρωλίγκα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x