Euroleague

Ύμνοι Σαρίτσα για Παναθηναϊκό και τον κόσμο του

Σπουδαία ομάδα με φανταστικό κόσμο χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό ο Ουφούκ Σαρίτσα, αλλά τόνισε πως η Καρσίγιακα θα παλέψει για τη νίκη.

Άκρως εγκωμιαστικά σχόλια για τον Παναθηναϊκό, την ιστορία και τον κόσμο του από τον Ουφούκ Σαρίτσα. Ο προπονητής της Καρσίγιακα τόνισε πως η ομάδα του, πάντως, θα παλέψει για τη νίκη την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ (22:00).

«Παίζουμε ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι και θα είναι το πρώτο μας μακριά από τη Σμύρνη στην Ευρωλίγκα. Ο Παναθηναϊκός διαθέτει σπουδαίους παίκτες και μια από τις πιο σημαντικές ομάδες στην Ευρωλίγκα, ενώ έχει κι έναν πολύ καλό προπονητή. Εμείς θα πρέπει να κάνουμε το καλύτερο για να νικήσουμε. Η ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ είναι φανταστική και θα είναι ένα πλεονέκτημα γι’ αυτούς. Ο Παναθηναϊκούς έχει σπουδαίους οπαδούς. Με όλο το σεβασμό, εμείς θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για τη νίκη. Θέλουμε να επιστρέψουμε στην Τουρκία με τη νίκη», τόνισε ο Τούρκος προπονητής.

Ο πάουερ φόργουορντ της ομάδας, Κερέμ Γκονλούμ, ανέφερε από τη δική του πλευρά: «Πήραμε μια σημαντική νίκη απέναντι στην Μπαρτσελόνα στην έδρα μας και θέλουμε να πάρουμε όλα τα παιχνίδια στη Σμύρνη. Αν και ο Παναθηναϊκός έχασε το πρώτο του παιχνίδι, θα παίξουμε σε μια δύσκολη ατμόσφαιρα, αλλά θέλουμε να νικήσουμε και θα πάμε με αυτό το στόχο στην Αθήνα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x