Euroleague

Πρόστιμο στον Τρινκιέρι για τα σχόλιά του περί διαιτησίας στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό

Με πρόστιμο τιμώρησε η Ευρωλίγκα τον Αντρέα Τρινκιέρι, για τα παράπονα που εξέφρασε σχετικά με τη διαιτησία, μετά την εκτός έδρας ήττα της Ζαλγκίρις από τον Ολυμπιακό.

Τιμωρήθηκε για τα σχόλιά του περί διαιτησίας μετά την ήττα της Ζαλγκίρις από τον Ολυμπιακό, ο Αντρέα Τρινκιέρι.

Σε δηλώσεις που είχε κάνει μετά το τέλος της αναμέτρησης στο ΣΕΦ, ο Ιταλός προπονητής είχε εκφράσει ανοιχτά τα παράπονά του για τη διαιτησία, κάνοντας ειδική αναφορά στις πολλές βολές που εκτελεί ο Βεζένκοφ.

«Ο Βεζένκοβ ξεκινάει το παιχνίδι με 10 βολές, δεν ξέρουμε πώς. Κοιτάζει τον διαιτητή, δύο βολές, κοιτάζει από την άλλη πλευρά, άλλες δύο βολές. Τότε είναι πολύ δύσκολο για εμάς», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά, με το πειθαρχικό όργανο της Ευρωλίγκας να τον τιμωρεί με πρόστιμο 5.000 ευρώ.

Απορρίφθηκε από την Euroleague η ένσταση του Παναθηναϊκού AKTOR για το ματς με την Παρί


Οι «πράσινοι» είχαν καταθέσει ένσταση κατά του κύρους του αγώνα στη γαλλική πρωτεύουσα για φάση στην οποία είχε δοθεί τεχνική ποινή στον Εργκίν Αταμάν και αντιαθλητικό φάουλ στον Ναν.

Το σκορ τη δεδομένη χρονική στιγμή, 3:42 πριν το φινάλε του αγώνα, ήταν 75-68 υπέρ των Παριζιάνων, οι οποίοι έφτασαν στη συνέχεια τη διαφορά στους δέκα πόντους με τις βολές που κέρδισαν και έβαλαν τις βάσεις για τη νίκη επί των πρωταθλητών Ευρώπης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x