Euroleague

Το σχόλιο του Νίκου Ζέρβα για την άνετη νίκη του Ολυμπιακού επί της Αρμάνι: «Συνδύασε ουσία με σημαντική βελτίωση»

Το σχόλιο του Νίκου Ζέρβα από το ΣΕΦ, μετά την άνετη νίκη του Ολυμπιακού επί της Αρμάνι Μιλάνο για την 3η αγωνιστική της Ευρωλίγκας!

Ιδανικό ξεκίνημα στην πρώτη «διαβολοβδομάδα» της φετινής Ευρωλίγκας για τον Ολυμπιακό, ο οποίος επιβλήθηκε με 89-68 της Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ, για την 3η αγωνιστική της διοργάνωσης!

Μετά τη λήξη του αγώνα, ο Νίκος Ζέρβας σχολίασε στο sport-fm.gr την άνετη επικράτηση των «ερυθρόλευκων», τονίζοντας ότι η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα συνδύασε ουσία με σημαντική βελτίωση, έχοντας τέσσερις σωματοφύλακες, τους Βεζένκοφ και ΜακΚίσικ που πέτυχαν από 22 πόντους, τον Παπανικολάου που προσέφερε σημαντικότατες βοήθειες και τον Γουόκαπ, ο οποίος εκτός από τις 8 ασίστ που μοίρασε, κράτησε πολύ χαμηλά με τις άμυνές του τον Σιλντς.

Επιπλέον, στάθηκε στην πολύ καλή άμυνα του Ολυμπιακού, μέσα από την οποία έλεγξε απόλυτα το παιχνίδι, ενώ μίλησε και για τον Φαλ, ο οποίος με την επιστροφή του ανεβάζει επίπεδο την ομάδα του.

Το σχόλιο του Νίκου Ζέρβα:

@sporfm946 Το σχόλιο του Νίκου Ζέρβα για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Αρμάνι Η βελτίωση των «ερυθρόλευκων» και οι... τέσσερις σωματοφύλακες #sporfm #euroleague #olympiacosbc???? ? original sound sporfm946

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x