Euroleague

Τάρλατς: «Φανταστική ομάδα ο Ολυμπιακός, είναι αναμφίβολα υποψήφιος για το Final Four»

Η άλλοτε μεγάλη δόξα του Ολυμπιακού και νυν αθλητικός διευθυντής της Μπάγερν Μονάχου, Ντράγκαν Τάρλατς, μίλησε για την αυριανή αναμέτρηση των δύο ομάδων στο πλαίσιο της Ευρωλίγκας.

Το βράδυ της Παρασκευής (25/10, 21:45), ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στο Μόναχο και την έδρα της Μπάγερν, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.

Η άλλοτε μεγάλη δόξα των «ερυθρόλευκων» και νυν αθλητικός διευθυντής της Βαυαρών, Ντράγκαν Τάρλατς, μίλησε στο σάιτ του γερμανικού συλλόγου για το το αυριανό ματς, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως οι Πειραιώτες είναι μια φανταστική ομάδα και πως είναι εκ των φαβορί για την πρόκριση στο Final Four της διοργάνωσης.

Οι δηλώσεις του Ντράγκαν Τάρλατς:

«Ο Ολυμπιακός είναι αναμφίβολα υποψήφιος για το Final Four. Το σύστημά του παραμένει άθικτο, ακόμα και όταν μπαίνουν νέοι παίκτες. Αυτή είναι η ταυτότητά τους. Όταν μπορείς να υπογράψεις έναν από τους καλύτερους Ευρωπαίους παίκτες (Βεζένκοφ), καταλαβαίνεις ολοκάθαρα ποιες είναι οι φιλοδοξίες του.

Τρέφουμε μεγάλο σεβασμό για τον Ολυμπιακό, είναι μία φανταστική ομάδα! Θέλουμε, όμως, να αποδείξουμε ότι θα είναι δύσκολο να μας νικήσουν μέσα στο γήπεδο μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x