Euroleague

Σπανούλης: «Είναι ντροπή για εμάς που δεχθήκαμε 32 πόντους στην πρώτη περίοδο και 49 στο ημίχρονο»

Έξαλλος ο Βασίλης Σπανούλης με την αμυντική λειτουργία της Μονακό στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησής της με τον Παναθηναϊκό.

Πυρ και μανία ο Βασίλης Σπανούλης μετά τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου της αναμέτρησης της Μονακό με τον Παναθηναϊκό.

Μετά από ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με το ποια είναι η μεγαλύτερη ανησυχία του ενόψει του δευτέρου ημιχρόνου, ο προπονητής των γηπεδούχων τόνισε ότι είναι ντροπή για την ομάδα του το ότι δέχθηκε 32 πόντους στην πρώτη περίοδο και 49 συνολικά στο πρώτο μέρος του αγώνα.


«Γνωρίζετε την απάντησή μου. Το ότι δεχθήκαμε 32 πόντους στην πρώτη περίοδο και 49 στο πρώτο ημίχρονο είναι ντροπή για εμάς», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x