Euroleague

Σφαιρόπουλος για την πρεμιέρα της Euroleague: «Η Παρί έχει επιπλέον κίνητρο»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε για την πρεμιέρα της Euroleague και την αναμέτρηση του Ερυθρού Αστέρα κόντρα στην Παρί, τονίζοντας πως η ομάδα του πρέπει να παρουσιαστεί συγκεντρωμένη.

Ένα ματς, το οποίο ελλοχεύει αρκετούς κινδύνους είναι αυτό για τον Ερυθρό Αστέρα κόντρα στην Παρί, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να εφιστά την προσοχή στους παίκτες τους και να τους καλεί να παραμείνον συγκεντρωμένοι καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Ο Έλληνας κόουτς μίλησε για την πρεμιέρα της Euroleague, αναφέρθηκε στο επιπλέον κίνητρο που θα έχει η γαλλική ομάδα, λόγω του ότι έιναι πρωτάρα στη διοργάνωση, ενώ παράλληλα τόνισε και το πόσο ομαδικό μπάσκετ παίζει η αυριανή αντίπαλος της ομάδας του (04/10).

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος:

«Παίζουμε με την Παρί εκτός έδρας και καμία εκτός έδρας αναμέτρηση δεν είναι εύκολη. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι. Κάναμε ένα σχέδιο για το πώς θα παίξουμε εναντίον τους και είναι πολύ σημαντικό να τηρήσουμε αυτό το πλάνο.

Η Παρί είναι μια ομάδα που παίζει μαζί εδώ και καιρό. Κράτησαν τους περισσότερους παίκτες από την περσινή σεζόν και πρόσθεσαν κάποιες ενισχύσεις. Παρά την αλλαγή προπονητή, παίζουν όπως και την περσινή σεζόν. Θα κάνουμε μεγάλη προσπάθεια στο ξεκίνημα της νέας σεζόν στην Euroleague.

Στόχος μας είναι να μείνουμε συγκεντρωμένοι κατά τη διάρκεια του ματς και να παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι. Στο τέλος θα δούμε τι θα μας φέρει. Έχουν πολλούς καλούς παίκτες, αλλά ο τρόπος που παίζουν ομαδικό μπάσκετ είναι μοναδικός. Τα γκαρντ τους θέλουν την μπάλα στα χέρια τους. Δεν μπορούμε να υποτιμήσουμε κανέναν, γιατί φυσικά περιμένουμε να έχουν επιπλέον κίνητρο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x