Euroleague

Σφαιρόπουλος για Νέιπιερ: «Ζήτησε να μην παίξει γιατί διαπραγματεύεται με άλλη ομάδα»

Τον λόγο για τον οποίο ο Σαμπάζ Νέιπιερ δεν αγωνίστηκε στην αναμέτρηση του Ερυθρού Αστέρα με τη Ρεάλ Μαδρίτης, αποκάλυψε ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Η απουσία του Σαμπάζ Νέιπιερ από την αναμέτρηση του Ερυθρού Αστέρα προκάλεσε την απορία όλων, με τον 32χρονος γκαρντ να μένει τελευταία στιγμή εκτός δωδεκάδας των «ερυθρόλευκων».

Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της ομάδας του Βελιγραδίου, Γιάννης Σφαιρόπουλος, εξήγησε τον λόγο που δεν χρησιμοποίησε τον Νέιπιερ, τονίζοντας ότι ο ίδιος του ζήτησε να μην αγωνιστεί, επειδή βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με άλλη ομάδα και δεν θέλει να ρισκάρει κάποιον τραυματισμό.

«Ο Σαμπάζ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με άλλη ομάδα, οπότε μου ζήτησε να μην παίξει. Σήμερα το πρωί μου είπε ότι δεν θέλει να ρισκάρει να τραυματιστεί και ότι για αυτό δεν μπορεί να αγωνιστεί στο παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Δεν θα επιστρέψει στην ομάδα, έθεσε τον εαυτό του εκτός», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Έλληνας προπονητής.

Ωστόσο, λίγο αργότερα ο Νέιπιερ απάντησε μέσω μιας ανάρτησής του στα social media, στην οποία έγραψε «Πες την αλήθεια μπροστά στις κάμερες». Όλα αυτά, ενώ οι φήμες περί ενδιαφέροντος της Αρμάνι Μιλάνο για την απόκτησή του... φουντώνουν ολοένα και περισσότερο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x