Euroleague

Σφαιρόπουλος: «Δεν μας νοιάζει αν έχουμε το απόλυτο, βλέπουμε μόνο την Μπαρτσελόνα»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε ενόψει του αγώνα του Ερυθρού Αστέρα με την Μπαρτσελόνα, τονίζοντας πως δεν έχει σημασία το μέχρι τώρα το ρεκόρ της ομάδας του.

Ο Ερυθρός Αστέρας έχει ξεκινήσει φανταστικά τη σεζόν στη Ευρωλίγκα και παραμένει η μοναδική ομάδα που έχει το απόλυτο στη διοργάνωση, έχοντας κερδίσει και τα 3 παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι στιγμής.

Στη διατήρηση αυτού στοχεύει και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, ο οποίος τόνισε πως το 3-0 δεν έχει καμία σημασία τη δεδομένη χρονική στιγμή και το μόνο που πρέπει να κοιτάει η ομάδα του είναι το ματς κόντρα στην Μπαρτσελόνα (18/10, 21:00).


Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η Μπαρτσελόνα είναι πολύ καλή ομάδα, είναι καλά στελεχωμένη σε όλες τις θέσεις, όχι μόνο στις θέσεις «1», «2» και «3». Η εστίασή μας πρέπει να είναι στο να ολοκληρώσουμε τη δουλειά, χωρίς να σκεφτόμαστε τίποτα άλλο εκτός από αυτό το παιχνίδι.

Δεν μας νοιάζει αν το ρεκόρ μας είναι 3-0 ή 0-3 αυτή τη στιγμή, για εμάς είναι σημαντικό να παίξουμε με τον δικό μας τρόπο, γιατί μόνο αυτό το παιχνίδι είναι σημαντικό κόντρα στην Μπαρτσελόνα
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x