Euroleague

Σερέλης: «Πρέπει να... θυμώσουμε και να κερδίσουμε τη Φενέρ, τρεις σερί ήττες θα είναι πολλές»

Στην σκληράδα που δεν έχει ο Παναθηναϊκός AKTOR στάθηκε ο Χρήστος Σερέλης, αναλύοντας τα στοιχεία που έφεραν την ήττα των «πρασίνων» κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR πλήρωσε για ακόμα μια φορά τα ίδια λάθη! Oι «πράσινοι» κατά διαστήματα ήταν ανταγωνιστικοί στη Μαδρίτη, ωστόσο η «άνευρη» άμυνα σε συνδυασμό με τα πολλά χαμένα ριμπάουντ και το πολύ κακό ξεκίνημα επέτρεψαν στη Ρεάλ να πάρει τη νίκη με σκορ 90-86, υποχρεώνοντας την ομάδα του Εργκίν Αταμάν σε δεύτερη σερί ήττα και πτώση στο 2-2.

Ο βοηθός του Εργκίν Αταμάν, Χρήστος Σερέλης, στάθηκε όπως και ο Τούρκος κόουτς στην πολύ soft άμυνα που έπαιξε το «τριφύλλι», τονίζοντας πως από εδώ και πέρα η ομάδα πρέπει να... θυμώσει. Παράλληλα, είπε πως η νίκη κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, τον επόμενο αντίπαλο του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα, συνιστά επιτακτική ανάγκη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σερέλης:

«Ήταν θέμα καθαρά με έλλειψη σκληράδας. Αφήσαμε τη Ρεάλ να βάλει εύκολα καλάθια, ενώ αντίθετα εμείς κουραστήκαμε για να βάλουμε. Δεν φτιάξαμε δικές μας φάσεις, η Ρεάλ έπαιξε πολύ καλή άμυνα στα pick n roll μας στον Λεσόρ και καταλήξαμε να παίζουμε πάρα πολύ ένας εναντίον ενός, που μπορεί να πετύχαμε πολλά καλάθια με αυτόν τον τρόπο, δεν γίνεται να το κάνουμε συνέχεια όμως.

Μας έλλειψε η πνευματική συγκέντρωση στην άμυνα. Θα μπορούσαμε να κάνουμε κάποια φάουλ για να σταματήσουμε τους αιφνιδιασμούς και να ελέγξουμε τον ρυθμό. Δεν τους βάλαμε σε σκέψη ακόμα και όταν επιστρέψαμε δεν τους προβληματίσαμε
».

Για την αναμέτρηση κόντρα στην Φενέρμπαχτσε, ο Σερέλης τόνισε: «Πρέπει να κερδίσουμε, οι τρεις σερί ήττες είναι πολλές. Η πνευματική προετοιμασία είναι πιο σημαντική. Πρέπει να... θυμώσουμε και να μην αφήσουμε να συμβαίνουν τόσα πολλά πράγματα στην άμυνά μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x