Euroleague

«Πρωτάθλημα ξανά στον Πειραιά»: Οι οπαδοί του Ολυμπιακού πανηγύρισαν στο ΣΕΦ τον τίτλο στο βόλεϊ!

Στα μάτριξ του ΣΕΦ έπαιζε το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία και μετά το φινάλε του, υπήρξαν έντονοι πανηγυρισμοί από τους «ερυθρόλευκους» οπαδούς για την κατάκτηση του τίτλου!

Σε λίγη ώρα, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Φενέρμπαχτσε για το Game 2 της σειράς των playoffs της Ευρωλίγκας, με τους «ερυθρόλευκους» να προηγούνται 1-0 στη σειρά μετά τη νίκη 79-68 το βράδυ της Τετάρτης.

Όπως και στο πρώτο ματς, έτσι και σήμερα, οι φίλοι του Ολυμπιακού έχουν δώσει βροντερό «παρών» στο ΣΕΦ, καθώς έχουν δημιουργήσει μια εξαιρετική ατμόσφαιρα στο Φαληρικό γήπεδο!

Μάλιστα, λίγο πριν το πρώτο τζάμπολ της αναμέτρησης, από τα μάτριξ του ΣΕΦ έπαιζε το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία για τους τελικούς της Volley League, με τους Πειραιώτες να επικρατούν 3-0 σετ και να κατακτούν τον τίτλο!

Ένα αποτέλεσμα που πανηγυρίστηκε δέοντος από τους φιλάθλους της ομάδας, οι οποίοι παρακολουθούσαν ζωντανά τις προσπάθειες των παικτών του Αλμπέρτο Τζουλιάνι!

Μάλιστα, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα στη Θεσσαλονίκη και την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τους «ερυθρόλευκους», έπαιξε από τα μεγάφωνα το γνωστό σύνθημα: «Άντε Γεια πρωτάθλημα ξανά στον Πειραιά»!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x