Euroleague

«Πρώτη φορά συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό»

Η συγκέντρωση και η ομαδική δουλειά ήταν τα κλειδιά της νίκης του Παναθηναϊκού επί της Λοκομοτίβ Κουμπάν, σύμφωνα με τον συνεργάτη του Αργύρη Πεδουλάκη, Γιώργο Βόβορα.

Συγκέντρωση από το πρώτο λεπτό, εφαρμογή του πλάνου και υψηλά ποσοστά ευστοχίας. Με αυτή την «τριπλέτα», ο Παναθηναϊκός έφτασε στη νίκη επί της Λοκομοτίβ Κουμπάν, σύμφωνα με τον συνεργάτη του Αργύρη Πεδουλάκη, Γιώργο Βόβορα.

«Το κλειδί ήταν ο βαθμός συγκέντρωσης. Ήταν το πρώτο παιχνίδι στην Ευρωλίγκα που είχαμε συγκέντρωση σε άμυνα κι επίθεση για 40 λεπτά. Είχαμε δουλέψει καλά στην αντιμετώπιση κάποιων παικτών στο ένας εναντίον ενός, αλλά και στην ομαδική μας άμυνα. Διαβάσαμε τις αδυναμίες, βρήκαμε πολλά εύκολα σουτ και είχαμε εξαιρετικά ποσοστά», τόνισε και πρόσθεσε: «Ξέραμε ότι θα έχουμε ένα μικρότερο ροτέισον λόγω των τραυματισμών, αλλά τα παιδιά ήταν έτοιμα να δώσουν το 100% από το πρώτο δευτερόλεπτο. Το κλειδί είναι η ομαδική δουλειά, είτε είμαστε 12 είτε 8. Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται όλους τους παίκτες του κι έχει ένα πολύ καλό ρόστερ».

Για την παρουσία του Αντώνη Φώτση, που είχε 17 πόντους, είπε: «Ο Αντώνης είναι γνωστός στην ομάδα. Μέχρι τώρα ήταν καλός στο αμυντικό κομμάτι, αλλά μας έλειπε το σουτ του. Τώρα έβαλε τα σουτ κι έκανε ευκολότερη τη δουλειά της ομάδας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x