Euroleague

Πρόβλημα και με Αγραβάνη

Νέο πρόβλημα στον Ολυμπιακό ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (16/01) με τη Μπαρτσελόνα. Ο Αγραβάνης έχει δερματικό πρόβλημα στο πόδι και η συμμετοχή του είναι αμφίβολη. Γλιτώνει το χειρουργείο ο Πέτγουεϊ.

Χωρίς τον Δημήτρη Αγραβάνη είναι πιθανό να παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι της της Πέμπτης (16/01) με τη Μπαρτσελόνα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του Top 16 της Ευρωλίγκας.

Ο νεαρός φόργουορντ δεν συμμετείχε στην προπόνηση της Τρίτης (14/01), καθώς αντιμετωπίζει ένα δερματικό πρόβλημα στο πόδι και η συμμετοχή του κρίνεται αμφίβολη. Ο παίκτης ξεκίνησε ήδη θεραπεία με αντιβίωση και αύριο Τετάρτη (15/01) θα εξεταστεί εκ νέου από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας.

Αυτό είναι το τρίτο πρόβλημα, που θα κληθεί να αντιμετωπίσει ο Γιώργος Μπαρτζώκας, καθώς, ως γνωστόν δεν υπολογίζονται οι Έισι Λο και Μπρεντ Πέτγουεϊ. Ο πρώτος βρίσκεται στις ΗΠΑ για να εξεταστεί από τον προσωπικό του γιατρό και να αποφασίσει τι είδους επέμβαση θα κάνει, ώστε να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο αριστερό γόνατο. Ο δεύτερος συνεχίζει την θεραπεία του λόγω κήλης, αλλά το ευχάριστο είναι ότι μάλλον θα αποφύγει την επέμβαση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x