Euroleague

Πετρίδης: «Πολύ καλό τεστ για τον Παναθηναϊκό το ματς με τη Φενέρ - Να δείξει ωριμότητα ο Βιλντόζα»

Ο Γιώργος Πετρίδης τόνισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM ότι το ματς του Παναθηναϊκού με τη Φενέρμπαχτσε θα «δείξει» πολλά και αναφέρθηκε στην ευκαιρία που παρουσιάζεται στον Λούκα Βιλντόζα.

Τα στοιχεία που πρέπει να δείξει ο Παναθηναϊκός απέναντι στην Φενέρμπαχτσε απόψε, μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Πετρίδης.

«Πρώτο εκτός έδρας ματς για τον Παναθηναϊκό σήμερα. Είναι ένα πολύ καλό τεστ για την ομάδα του Αταμάν το ματς με την Φενέρμπαχτσε. Θα πρέπει να πάρει περισσότερα πράγματα από κάποιους παίκτες, να έχει απόλυτη συγκέντρωση για 40 λεπτά, δεδομένου ότι ο αντίπαλος έχει ενισχυθεί σημαντικά. Έχει τα θεματάκια της με τον Ντόρσεϊ, αλλά η Φενέρ παραμένει μια πολύ καλή ομάδα. Ο Ιτούδης θα προσπαθήσει να βάλει δύσκολα στον Παναθηναϊκό και θα στηριχθεί περισσότερο στην άμυνά του. Ψάχνει για μια ευκαιρία ο Παναθηναϊκός. Η φετινή Ευρωλίγκα είναι περισσότερο ανταγωνιστική, με εξαίρεση τις Βιλερμπάν και Αλμπα», σημείωσε σχετικά.

Παράλληλα, μιλώντας για τον Βιλντόζα, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι αυτό που θέλει το «τριφύλλι» από εκείνον είναι να δείξει ωριμότητα και να δώσει πράγματα στο επόμενο διάστημα.

Ο Πετρίδης επισήμανε δε ότι ο Παναθηναϊκός παραδόξως έχει στηριχθεί έως τώρα πολύ περισσότερο από ότι περιμέναμε στην άμυνά του.

Ακούστε το ηχητικό:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x