Euroleague

Πετρίδης: «Απολαυστικός στο πρώτο ημίχρονο με την Εφές ο Παναθηναϊκός, δείχνει πόσο δουλευταράς είναι ο Γκριγκόνις»

Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού AKTOR μετά τη νίκη του επί της Εφές και ενόψει της αναμέτρησης με τη Μονακό, μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Γιώργος Πετρίδης!

Για τη νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR επί της Εφές, για τις καθοριστικές εμφανίσεις των Γκραντ, Γκριγκόνις, αλλά και για τα τελευταία νέα των «πράσινων» ενόψει της επερχόμενης αναμέτρησής τους με τη Μονακό (11/1, 21:30), μίλησε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM ο Γιώργος Πετρίδης!

Αφού χαρακτήρισε απολαυστική την ομάδα του Εργκίν Αταμάν στο πρώτο ημίχρονο του χθεσινού αγώνα, πρόσθεσε ότι στο δεύτερο έδωσε δικαιώματα με το... βραχυκύκλωμά του, ενώ στη συνέχεια στάθηκε στην καθοριστική εμφάνιση του Γκραντ, ο οποίος έχει εξελιχθεί στην καλύτερη φετινή προσθήκη του «τριφυλλιού».

Επιπλέον, στάθηκε στην πολύ καλή αμυντική λειτουργία του Παναθηναϊκού, ο οποίος έχει καταφέρει να περιορίσει τα επιθετικά «όπλα» των αντιπάλων του, όπως έκανε και με τον Σέιν Λάρκιν, ενώ έκανε ειδική αναφορά και στον Γκριγκόνις, ο οποίος δείχνει συνεχώς πόσο δουλευταράς είναι!

Ακούστε τη ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x