Euroleague

Απίστευτο: Ο Ποκουσέφσκι έχει περισσότερες τάπες από πόντους στην Ευρωλίγκα!

Ένα απίστευτο στατιστικό μετρά στην Ευρωλίγκα ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι, με τον φόργουορντ της Παρτίζαν να έχει περισσότερα μπλοκ, από ότι πόντους στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση!

Μετά από τέσσερα χρόνια στο ΝΒΑ, ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι πήρε φέτος το καλοκαίρι την απόφαση να επιστρέψει στην Ευρώπη και να αγωνιστεί στην Ευρωλίγκα με τη φανέλα της Παρτίζαν.

Ο 22χρονος φόργουορντ ακόμα προσπαθεί να βρει τη θέση και τον ρόλο του στην ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, μετρώντας κατά μέσο όρο 10:34 λεπτά συμμετοχής σε τρεις συμμετοχές στη φετινή κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Ωστόσο, αυτό που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι η στατιστική του πρώην άσου των Σάρλοτ Χόρνετς, καθώς, έχει περισσότερα μπλοκ αντί πόντους στη φετινή σεζόν!

Συγκεκριμένα, ο Ποκουσέφσκι έχει πετύχει μόλις 2 πόντους στην Ευρωλίγκα (0,7π. κατά μέσο όρο), ενώ, έχει «δώσει» 4 τάπες (1,3 μπλοκ μ.ο.) στο ίδιο διάστημα! Αν βάλουμε στη λίστα και τα τρία παιχνίδια που είχε παίξει όντας παίκτης του Ολυμπιακού τις σεζόν 2018/19 και 2019/20, τότε, μετρά συνολικά 3 πόντους και 4 μπλοκ!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x