Euroleague

Μετά το ντέρμπι «αιωνίων» διέρρευσε και εκείνο του Βελιγραδίου!

Παρά το γεγονός ότι αύριο αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση του προγράμματος της Euroleague, εντούτοις, μετά τη διαρροή για το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, υπήρξε και άλλη για το ντέρμπι της Σερβίας.

Μπορεί η Ευρωλίγκα να έχει ανακοινώσει πως αύριο, Τρίτη (18/07), θα γίνει γνωστό το πρόγραμμα της διοργάνωσης για τη νέα σεζόν 2023-24, εντούτοις, υπήρξαν κάποιες διαρροές, με αποτέλεσμα να μαθευτούν κάποιοι αγώνες.

Εκτός από το ελληνικό κοινό, που έμαθε πως με το... καλημέρα της Ευρωλίγκα, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θα τεθούν αντιμέτωποι στο ΟΑΚΑ στην πρεμιέρα της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης, και οι Σέρβοι ενημερώθηκαν για τα δικά τους ντέρμπι!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται σε σερβικά Μέσα, το πρώτο μεγάλο ευρωπαϊκό ντέρμπι του Βελιγραδίου θα διεξαχθεί στην 5η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, με την Παρτιζάν να υποδέχεται στην «Stark Arena» τον Ερυθρό Αστέρα!
Μάλιστα, η ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς θα ξεκινήσει τον φετινό... μαραθώνιο με το εκτός έδρας παιχνίδι στο Ισραήλ κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, ενώ, οι «ερυθρόλευκοι» θα υποδεχθούν τη Βιλερμπάν στην πρεμιέρα.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x