Euroleague

Ομπράντοβιτς: «Ανυπομονώ για την πρεμιέρα της Ευρωλίγκας - Οι παίκτες μου κατάλαβαν γρήγορα σε ποια ομάδα παίζουν»

Διαβάστε όσα δήλωσε ενόψει της πρεμιέρας της Παρτίζαν στη φετινή Euroleague ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.

Για την προετοιμασία της Παρτίζαν και τη δύσκολη αναμέτρηση της με αντίπαλο την Μπασκόνια στην Ισπανία για την πρεμιέρα της Euroleague, μίλησε ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.

Ο πολυνίκης προπονητής του θεσμού και τεχνικός της σερβικής ομάδας, ανέλυσε το πως θα ήθελε να δει τους παίκτες του στην Ισπανία αναφορικά με τον τρόπο παιχνιδιού τους, έπλεξε το εγκώμιο του Πάμπλο Λάσο, ενώ στάθηκε στο εξαιρετικό κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της Παρτίζαν, αλλά και τον τρόπο προσαρμογής των παικτών του.

Αναλυτικά:

Ο Σέρβος κόουτς αρχικά μίλησε για το πως θα ήθελε να δει τους παίκτες του στην Ισπανία, ενώ ανέλυσε και το παιχνίδι του αντιπάλου: «Μπαίνουμε στην Ευρωλίγκα με μεγάλες φιλοδοξίες. Είχαμε και φιλικούς αγώνες με τις ομάδες της Ευρωλίγκας. Θα ήθελα να παίξουμε με τον ίδιο τρόπο όπως πριν, με την ίδια επιθυμία και ενέργεια που είχαμε σε αυτά τα παιχνίδια, νομίζω ότι αυτό είναι το πιο σημαντικό. Το γήπεδο είναι δύσκολο εκεί, άσχετα που άλλαξαν ομάδα, προπονητή, ο τρόπος παιχνιδιού είναι ακόμα παρόμοιος.

Ο Πάμπλο Λάσο ως προπονητής χαρακτηρίζεται από το γεγονός ότι απαιτεί πολύ τρανζίσιον, ατομικό παιχνίδι, επιθετικό άλμα και απομόνωση. Φυσικά, ο παίκτης που είναι πολύ σημαντικός είναι ο Χάουαρντ, αφού είναι ικανός να σουτάρει 15 φορές για τρεις πόντους σε ένα παιχνίδι. Τα έχουμε δουλέψει όλα, θα δούμε πώς θα θα πάει το πλάνο μας αύριο στο παιχνίδι».



Αν και είναι στην αρχή της σεζόν, ο Ομπράντοβιτς πιστεύει ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα άλλο πιο σημαντικό για τους παίκτες από το ματς στη Βιτόρια: «Αυτή τη στιγμή, η πρεμιέρα είναι μια πολύ σημαντική στιγμή. Αφού ξεκινήσει η διοργάνωση, κάθε επόμενος αγώνας είναι πιθανώς ακόμη πιο σημαντική. Πρέπει να δούμε πού είμαστε, τι είμαστε, πώς δείχνουμε στο παιχνίδι μας. Σίγουρα δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό για την αυτοπεποίθηση μιας ομάδας από το να παίζεις καλά, γιατί όταν παίζεις καλά έρχονται και αποτελέσματα».

Ο προπονητής με τα περισσότερα τρόπαια στην Ευρωλίγκα είναι ικανοποιημένος από το κλίμα στην ομάδα του: «Ανυπομονούσα για την πρώτη μέρα που μαζευτήκαμε για προπόνηση, μπορείτε να φανταστείτε πόσο ανυπομονώ για την πρεμιέρα της Euroleague. Το όλο θέμα είναι να εμφανιστείς μπροστά στο κοινό, να απολαύσεις τη δουλειά που κάνεις. Χαίρομαι για τους παίκτες, γιατί κατάλαβαν πολύ γρήγορα για ποια ομάδα παίζουν. Συμφωνήθηκε το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι να γίνει στη Σουμπότιτσα, όπου πρακτικά είχαμε το γήπεδο μας. Οι οπαδοί μας και αυτοί της Σπρτάκ μας χάρισαν απίστευτη ενέργεια. Ήταν μια όμορφη μπασκετική βραδιά στη Σουμπότιτσα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x