Euroleague

Αταμάν: «Συλλυπητήρια στην οικογένεια του Μπάλντοκ - Αν βάζουμε 94 πόντους ανέτοιμοι, ανησυχώ για τις άλλες ομάδες»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο Εργκίν Αταμάν στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μπάγερν με σκορ 94-79 στο ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR καλωσόρισε την Μπάγερν στο «νέο» ΟΑΚΑ με πολύ εύκολη νίκη 94-79, κάνοντας την καλύτερή του εμφάνιση μέχρι στιγμής στη σεζόν για το 2Χ2 στην Ευρωλίγκα.

Μετά την αναμέτρηση, ο Εργκίν Αταμάν τόνισε πως η ομάδα του σκόραρε 94 πόντους ακόμη και ανέτοιμη, επομένως... ανησυχεί για τους αντιπάλους της, όταν αυτή βρει ρυθμό. Παράλληλα, έστειλε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του εκλιπόντος Τζορτζ Μπάλντοκ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θέλω να ξεκινήσω με τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια του Μπάλντοκ. Τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια του Παναθηναϊκού που πενθεί και σε όλο τον ευρωπαϊκό αθλητισμό. Ήταν ένα νεαρό παιδί και είναι μεγάλη απώλεια. Για το παιχνίδι, θέλω να πω ότι ξεκινήσαμε τέλεια με εξαιρετική άμυνα και ελέγξαμε το παιχνίδι, παίρνοντας ένα πλεονέκτημα. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο κυκλοφορήσαμε καλά την μπάλα και βρήκαμε πολλούς πόντους στον αιφνιδιασμό. Για πρώτη φορά μπορώ να πω πως είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη εικόνα μας στο πρώτο ημίχρονο.

Στο τρίτο δεκάλεπτο χάσαμε τον ρυθμό μας και σταματήσαμε να παίζουμε απέναντι στην άμυνα ζώνης. Δεν κυκλοφορήσαμε την μπάλα καλά. Φυσικά είναι το ξεκίνημα της σεζόν και δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι για όλες τις καταστάσεις στην άμυνα. Στην τελευταία περίοδο βάλαμε στο γήπεδο τους Λορένζο και Γκραντ και βρήκαν λύσεις την άμυνα και μετά ελέγξαμε και πάλι το ματς. Ο Λεσόρ ήταν ο MVP σήμερα, αλλά ο Χουάντσο έδωσε πολλές μάχης και πήρε πολλά ριμπάουντ. Έχουμε ένα καλό ρόστερ και είναι δύσκολο να μοιράσεις τον χρόνο, αλλά αυτό που μετράει είναι οι νίκες. Πήραμε τη νίκη κόντρα σε μια ομάδα με πολύ καλό ρόστερ στην Euroleague, όπως είναι η Μπάγερν».


Για το ότι ο Παναθηναϊκός δεν είναι ακόμα έτοιμος: «Δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι και βάλαμε 94 πόντους. Ανησυχώ για τις άλλες ομάδες πως θα μας σταματήσουν όταν είμαστε έτοιμοι. Μέρα με τη μέρα θα είμαστε πιο έτοιμοι. Αν στη μέρα που δεν είμαστε έτοιμοι βάζουμε 94 πόντους, τότε τι θα γίνει όταν είμαστε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x