Euroleague

«Χόρτο μαγικό» και στη Μαδρίτη: Εντυπωσιακή ατμόσφαιρα από τους φίλους του Παναθηναϊκού έξω από το «WiZink Center»!

Δεκάδες φίλοι του Παναθηναϊκού έχουν στήσει το δικό τους πάρτι έξω από το «WiZink Center» τραγουδώντας στους δρόμους της Μαδρίτης λίγη ώρα πριν το τζάμπολ του αγώνα με τη Ρεάλ! Bίντεο του sport-fm.gr!

Ο Παναθηναϊκός AKTOR αντιμετωπίζει σε λίγη ώρα (21:45) τη Ρεάλ στη Μαδρίτη για την 4η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, σε μια επανάληψη του περσινού τελικού του Final 4 του Βερολίνου!

Αποστολή στη Μαδρίτη: Γιώργος Πετρίδης

Στο πλευρό της ομάδας του Εργκίν Αταμάν θα βρίσκονται περισσότεροι από 1.000 φίλοι των «πρασίνων», για να στηρίξουν και να «σπρώξουν» την ομάδα στο τρίτο ροζ φύλλο αγώνα της σεζόν!

Λίγη ώρα πριν το πρώτο τζάμπολ της αναμέτρησης, μάλιστα, δεκάδες φίλοι του «τριφυλλιού» βρέθηκαν στους δρόμους της ισπανικής πρωτεύουσας, στήνοντας ένα μικρό πάρτι στα πέριξ του «WiZink Center», τραγουδώντας το «χόρτο μαγικό», δημιουργώντας τρομερή ατμόσφαιρα!

Δείτε πλάνα από την εντυπωσιακή παρουσία των «πράσινων» οπαδών, όπως τα μετέφερε στο sport-fm.gr ο απεσταλμένος μας, Γιώργος Πετρίδης:

@sporfm946 ???????????????????? ???? ???????????? ?????? ???????????????? ?????? ?????? ?????????????????????? ?? Οι οπαδοί του επτάστερου τραγούδησαν με μια φωνή το «χόρτο μαγικό» έξω από το γήπεδο της Ρεάλ, λίγη ώρα πριν το μεγάλο ματς για την Ευρωλίγκα. #sporfm #paobc #euroleague #madrid ? πρωτότυπος ήχος sporfm946

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x