Euroleague

Παναθηναϊκός ΑΚΤΟR: Η επιστροφή της... συμμορίας του Ναν και το 8ο του Λεσόρ!

Ο Κέντρικ Ναν ανέβασε μια φωτογραφία ενδεικτική του κλίματος που υπάρχει στον Παναθηναϊκό AKTOR, με τον Ματίας Λεσόρ να δίνει το στίγμα ενόψει της νέας σεζόν στην Euroleague.

Σύσσωμος ο Παναθηναϊκός AKTOR βρίσκεται από την Τετάρτη (11/09) στο Costa Navarino, στο πλαίσιο του «δώρου» που έκανε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στην ομάδα μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο τέλος της περασμένης σεζόν.

Παράλληλα, βέβαια, ο «επτάστερος» πραγματοποιεί και μέρος της προετοιμασίας του, έχοντας άπαντες μαζί και τις οικογένειές τους, με το κλίμα να είναι κάτι… παραπάνω από καλό και την ανυπομονησία να περισσεύει.

Αυτό επιβεβαιώνεται, άλλωστε, και από το story που ανέβασε ο Κέντρικ Ναν στον λογαριασμό του στο Instagram. Εκεί όπου ο Αμερικανός γκαρντ δημοσίευσε μία φωτογραφία όπου είναι ο ίδιος μαζί με τους Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, Τζέριαν Γκραντ και Ματίας Λεσόρ, συνοδεύοντάς την με την ατάκα «η συμμορία επέστρεψε»!

Από… κοντά και ο τελευταίος, που δεν παρέλειψε να στείλει το μήνυμα του για τη νέα χρονιά, έχοντας υψωμένα οκτώ δάχτυλα, με εμφανή αναφορά στο ισάριθμο ευρωπαϊκό τίτλο του «τριφυλλιού».

Παναθηναϊκός ΑΚΤΟR: Η επιστροφή της συμμορίας του Ναν και το… 8ο του Λεσόρ!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x