Euroleague

Πετρίδης: «Το πιο ανησυχητικό για τον Παναθηναϊκό είναι ότι δεν άξιζε κάτι από τα δύο ματς - Κέρδη Χουάντσο και Οσμάν»

Ο Γιώργος Πετρίδης μίλησε μετά το τέλος του αγώνα του Παναθηναϊκού AKTOR με τη Ρεάλ Μαδρίτης, τονίζοντας πως το «τριφύλλι» δεν άξιζε να πάρει κάτι παραπάνω τα δύο ματς της «διαβολοβδομάδας».

Ο απεσταλμένος του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στη Μαδρίτη, Γιώργος Πετρίδης, μίλησε για τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα του Παναθηναϊκού AKTOR στην Ευρωλίγκα, τονίζοντας πως το πιο ανησυχητικό για τους «πράσινους» είναι ότι δεν άξιζαν κάτι καλύτερο κόντρα σε Ρεάλ και Παρί.

Παράλληλα, μίλησε για την ανάγκη των παικτών του Παναθηναϊκού να βρουν αυτήν τη φλόγα, που του έδωσε πέρυσι το τρόπαιο, αυτό το μάτι που… γυαλίζει και που τους λείπει από τα πρώτα παιχνίδια της σεζόν.

Τέλος, ο Γιώργος Πετρίδης στάθηκε και στην παρουσία των Χουάντσο και Οσμάν, τονίζοντας πως αμφότεροι ήταν πολύ καλοί, βοήθησαν τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά την ομάδα και αποτελούν τα κέρδη από την ήττα κόντρα στους Ισπανούς.

Δείτε το σχόλιο του Γιώργου Πετρίδη:

@sporfm946

Το σχόλιο του Γιώργου Πετρίδη από τη Μαδρίτη μετά την ήττα του Παναθηναϊκού AKTOR από τη Ρεάλ #sporfm #πετριδης #paobc #παναθηναικος #euroleague

? πρωτότυπος ήχος sporfm946

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x