Euroleague

Κόντρα στον Ολυμπιακό η «Gigi Datome Night» της Αρμάνι Μιλάνο

Η αναβολή της αναμέτρησης μεταξύ Αρμάνι Μιλάνο και Μακάμπι Τελ Αβίβ σημαίνει πως η ιταλική ομάδα θα τιμήσει τον Τζίτζι Ντατόμε στο ματς με τον Ολυμπιακό τη 17η Οκτώβρη.

Ανταποδίδει τη... χάρη για την πρόσκληση στη «Night of the Legend» του Βασίλη Σπανούλη η Αρμάνι Μιλάνο!

Η ιταλική ομάδα έχει κι αυτή έναν ιστορικό παίκτη της να τιμήσει, καθώς το καλοκαίρι πήρε την απόφαση να αποσυρθεί ο Τζίτζι Ντατόμε. Η Αρμάνι είχε σκοπό να τοποθετήσει τη φανέλα του στην οροφή του «Forum» κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Μακάμπι, όμως αυτός αναβλήθηκε λόγω των όσων συμβαίνουν στο Ισραήλ, επομένως η τελετή πήρε... μετάθεση για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, στις 17 Οκτωβρίου!

Σε συνδυασμό με την εκδήλωση, ο Ντατόμε θα εισαχθεί στο Hall of Fame της ομάδας μαζί με άλλους έξι παίκτες. Τα ονόματα των έξι, που συνδέονται όλα με τη σύγχρονη εποχή της Αρμάνι, θα αποκαλυφθούν μέσα από ένα ειδικό βίντεο που θα προβληθεί στο ημίχρονο του αγώνα.

Θυμίζουμε πως ο Ντατόμε είναι ένας από τους πλέον διακεκριμένους παίκτες της σύγχρονης Ευρωλίγκας. Στην πλούσια καριέρα του έπαιξε και στο ΝΒΑ με τους Ντιτρόιτ Πίστονς και τους Μπόστον Σέλτικς, ενώ έκτοτε επέστρεψε στην Ευρώπη για χάρη της Φενέρμπαχτσε (2015-20) και της Αρμάνι Μιλάνο (2020-23), στην οποία έκλεισε την καριέρα του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x