Euroleague

Απόβαση στο Μόναχο από περίπου 2.500 φίλους του Ολυμπιακού!

Βροντερό «παρών» θα δώσουν οι φίλοι του Ολυμπιακού στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου, καθώς, περίπου 2.500 φίλαθλοι της ομάδας θα βρεθούν στις εξέδρες του «SAP Garden».

Το βράδυ της Παρασκευής (24/10), ο Ολυμπιακός θα φιλοξενηθεί από την Μπάγερν Μονάχου στο «SAP Garden» για την 5η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, με μοναδικό στόχο το πρώτο διπλό της σεζόν και το τρίτο ροζ φύλλο αγώνα στη διοργάνωση.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα είναι μόνοι τους στην Βαυαρία, καθώς, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θα έχει στο πλευρό της την στήριξη περίπου 2.500 φιλάθλων του συλλόγου, οι οποίοι και θα ταξιδέψουν τόσο από την Ελλάδα και πολλές πόλεις της Γερμανίας, όσο και από άλλα μέρη της Ευρώπης.

Κάπως έτσι, οι Πειραιώτες θα αγωνιστούν μπροστά σε ένα... μικρό ΣΕΦ, θέλοντας να πάρουν τη νίκη και να φτιάξουν την ψυχολογία τους ενόψει και του ντέρμπι «αιωνίων» με τον Παναθηναϊκό την ερχόμενη Κυριακή (27/10) για την Stoiximan GBL.


Ολυμπιακός: Με Γκος στο Μόναχο ο Ολυμπιακός



Με 14 παίκτες θα ταξιδέψει ο Ολυμπιακός στο Μόναχο για την αναμέτρηση της Παρασκευής με την Μπάγερν (21:45) για την 5η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, παρότι είναι ακόμη αμφίβολος. Ωστόσο δεδομένου ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα προπονηθούν και το Σάββατο στο Μόναχο, προτού πετάξουν για την Αθήνα εν όψει του ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα στο ΣΕΦ, ο Γιώργος Μπαρτζώκας πήρε μαζί του τον Αμερικανό γκαρντ.

Στην Αθήνα θα μείνουν μόνο ο τραυματίας Κίναν Έβανς και ο νεαρός Στέφανος Σπάρταλης. Υπενθυμίζεται πως δανεικός δόθηκε στον Ερυθρό Αστέρα ο Φίλιπ Πετρούσεφ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x