Euroleague

Βίντεο του sport-fm.gr από την άφιξη του Ολυμπιακού στο «Ulker Sports Hall» για το ματς με τη Φενέρ

Χωρίς προβλήματα έφτασε στο «Ulker Sports Hall» ο Ολυμπιακός, ο οποίος κάνει πρεμιέρα στην Ευρωλίγκα αντιμετωπίζοντας τη Φενέρμπαχτσε για την πρώτη αγωνιστική.

Πρεμιέρα στη φετινή Ευρωλίγκα κάνει απόψε το βράδυ (04/10, 20:30, sport-fm.gr, bwinΣΠΟΡ FM 94,6, NovasportPrime) ο Ολυμπιακός στην Κωνσταντινούπολη, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει στο «Ulker Sports Hall» τη Φενέρμπαχτσε, σε μια επανάληψη του περσινού μικρού τελικού της διοργάνωσης.

Αποστολή στην Κωνσταντινούπολη: Νίκος Ζέρβας

Κάτι λιγότερο από δύο ώρες πριν το τζάμπολ, η αποστολή της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα έφτασε χωρίς προβλήματα στο γήπεδο του τουρκικού συλλόγου, έτσι ώστε να μπει στο «κλίμα» ενόψει της πολύ δύσκολης πρώτης της αναμέτρησης στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Υπενθυμίζουμε ότι στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού βρίσκεται ο Σακίλ ΜακΚίσικ, ο οποίος επιστρέφει στη 12άδα του συλλόγου μετά και το «κόψιμό» του από το Super Cup λόγω θεμάτων ετοιμότητας.

Από την άλλη, εκτός, μαζί με τους τραυματίες Μιλουτίνοφ, Φαλ και Έβανς, έμεινε και ο Ναζ Μήτρου Λονγκ, αφού πρόσφατα έγινε μπαμπάς και αποφασίστηκε να μείνει πίσω στην Ελλάδα, για να βρίσκεται κοντά στην οικογένειά του.

Δείτε αποκλειστικό βίντεο από τον απεσταλμένο του bwinΣΠΟΡ FM 94,6, Νίκο Ζέρβα:

@sporfm946 Η άφιξη του Ολυμπιακού στην Ulkersports Hall για την πρεμιέρα της Euroleague #sporfm #euroleague #olympiacos ? original sound sporfm946

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x