Euroleague

Τα χαμόγελα του Λαρεντζάκη στα «ερυθρόλευκα» court seats μετά την ατάκα για… κόμπρα

Μετά από μια εντυπωσιακή βουτιά στο παρκέ για να σώσει την μπάλα, ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης είχε ένα σύντομο διάλογο με δύο φίλες του Ολυμπιακού στα court seats!

Όπως σε κάθε ματς που αγωνίζεται, έτσι και απόψε κόντρα στην Αναντολού Εφές, ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης παίζει πάντα με πάθος και στο 100% της έντασής του.

Σε μια φάση του αγώνα, ο Έλληνας γκαρντ σαν άλλος... τερματοφύλακας, βούτηξε στο παρκέ του ΣΕΦ για να σώσει μια κατοχή για τον Ολυμπιακό.


Μια κίνηση που όπως φάνηκε ενθουσίασε δύο φίλες των «ερυθρόλευκων» που καθόντουσαν στα court seats, με τον Λαρεντζάκη να ανοίγει έναν σύντομο διάλογο με τις δύο κοπέλες, καθώς, κάποιος από την εξέδρα τον αποκάλεσε «κόμπρα»!



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x