Euroleague

Νέλσον: «Τίποτα σωστό στην άμυνα»

Στην κακή αμυντική λειτουργία του Παναθηναϊκού και την ενέργεια που δεν υπήρχε στην επανάληψη απέδωσε την ήττα απ’ την Άλμπα Βερολίνου ο ΝτεΜάρκους Νέλσον που παραμένει αισιόδοξος για πρόκριση.

Απογοητευμένος απ’ την εικόνα και την οδυνηρή ήττα του Παναθηναϊκού ήταν ο ΝτεΜάρκους Νέλσον, αναφέροντας δύο σημαντικούς λόγους για τους οποίους ήρθε αυτό το αποτέλεσμα, ωστόσο εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη νίκη και την πρόκριση στη Σερβία (επί του Ερυθρού Αστέρα).

«Η αμυντική μας λειτουργία δεν ήταν στο επίπεδο που θα έπρεπε και δεν είχαμε την ενέργεια που οφείλαμε. Στο πρώτο μέρος πήραμε περισσότερα επιθετικά ριμπάουντ και βγάλαμε περισσότερη ένταση στο παρκέ. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν αυτοί πιο επιθετικοί. Πήραν σημαντικά ριμπάουντ ειδικά στο τέταρτο δεκάλεπτο. Πρέπει να είσαι άψογος στην άμυνα σε τέτοια ματς. Εμείς σήμερα δεν κάναμε σωστά τα πράγματα στην άμυνα».

Για τον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα, ανέφερε: «Πρέπει να πάμε στο Βελιγράδι και να βρούμε τον τρόπο να πάρουμε τη νίκη. Είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε την πρόκριση απόψε, δεν τα καταφέραμε. Έχουμε ακόμη μια ευκαιρία να το κάνουμε στη Σερβία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x