Euroleague

Ο Νέντοβιτς είναι έτοιμος να φορέσει πρώτη φορά τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα μετά την επιστροφή του

Έτοιμος για την επιστροφή του στα παρκέ ο Νεμάνια Νέντοβιτς, που έβγαλε ολόκληρη προπόνηση και ετοιμάζεται να γυρίσει στην αγωνιστική δράση.

Το ντεμπούτο του Νεμάνια Νέντοβιτς με τον Ερυθρό Αστέρα άργησε λίγο αλλά ήρθε η ώρα για να γίνει. Ο Σέρβος κατά τη διάρκεια του Eurobasket με το εθνόσημο της χώρας του, αποκόμισε πρόβλημα με θλάση στη γάμπα.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» της Σερβίας, Βλαντιμίρ Γιοβάνοβιτς, μιλώντας στη «Mozzart Sport», ανέφερε πως ο 31χρονος γκαρντ ακολούθησε την τελευταία προπόνηση με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του σε φουλ πρόγραμμα και είναι έτοιμος να επιστρέψει σύντομα σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Οι δηλώσεις του Βλαντιμίρ Γιοβάνοβιτς:

«Ο Νέντοβιτς έκανε χθες την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα. Συνεχίζει να εξασκείται. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας, θα προπονείται κανονικά. Ελπίζω να είναι στην ομάδα για την Μπάγερν Μονάχου στην EuroLeague (28/10). Μην περιμένετε να παίξει 35 λεπτά και να νικήσει κανέναν μόνος του. Πρέπει να μπει προσεκτικά στο παιχνίδι. Πρέπει να σκεφτούμε την υγεία των παικτών. Όταν κάποιος επιστρέφει, πρέπει να επιστρέψουμε σε κάποια πράγματα στην προπόνηση ως ομάδα...»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x