Euroleague

Μποζίκας: «Ήττα που θα μας βοηθήσει στη συνέχεια - Να είμαστε πιο σκληροί και αποφασιστικοί»

Οι δηλώσεις του Γιώργου Μποζίκα μετά την οριακή εκτός έδρας ήττα του Ολυμπιακού από την Αναντολού Εφές.

Τη δεύτερη ήττα του στη φετινή Ευρωλίγκα υπέστη το βράδυ της Παρασκευής (18/10) ο Ολυμπιακός, ο οποίος λύγισε από τα λάθη του στο φινάλε του αγώνα στην Κωνσταντινούπολη, χάνοντας με σκορ 91-89 από την Αναντολού Εφές.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο βοηθός προπονητή του Ολυμπιακού, Γιώργος Μποζίκας, μίλησε στην κάμερα της Nova και ανέλυσε τις λεπτομέρειες που έκριναν το παιχνίδι, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως η σημερινή ήττα μπορεί να είναι διδακτική για τους «ερυθρόλευκους».


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Μποζίκα:

Για το παιχνίδι: «Σήμερα ξεκινήσαμε συγκεντρωμένοι, κυριαρχήσαμε στην 1η περίοδο, ήμασταν όπως πρέπει και στις δύο πλευρές. Στο δεύτερο δεκάλεπτo χάσαμε την συγκέντρωση στην άμυνα, δώσαμε χώρο, βρήκαν ρυθμό. Έβαλαν μεγάλα σουτ. Έγινε ένα επιθετικό παιχνίδι που δεν μας ταιριάζει. Στην τέταρτη περίοδο δε διαχειριστήκαμε σωστά κατοχές. Χάσαμε στις λεπτομέρειες. Είχαμε καλή εικόνα, θα μας βοηθήσει για τη συνέχεια αυτό το παιχνίδι. Θα μάθουμε από αυτό το ματς. Να είμαστε πιο σκληροί, πιο αποφασιστικοί να πηγαίνουμε πιο δυνατά στα ριμπάουντ, στις διεκδικήσεις και να είμαστε συγκεντρωμένοι και στις δύο πλευρές».

Για τον Λάρκιν: «Το κακό έγινε στην αρχή. Ήταν εύστοχο το πρώτο σουτ και βρήκε ρυθμό, αυτοπεποίθηση και δεν μπορείς να τον σταματήσεις. Βγήκε μπροστά, έδωσε αυτοπεποίθηση στους συμπαίκτες του. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στους άλλους παίκτες. Και αυτό θα είναι αντικείμενο ανάλυσης του ματς και κοιτάμε μπροστά».

Για τον Φουρνιέ: «Τα πάντα τα αντιμετωπίζουμε ομαδικά και στα λάθη. Κάποιος που έκανε το λάθος σημαίνει ότι οι συμπαίκτες δεν είχαν τις κατάλληλες αποστάσεις. Ήταν ευθύνη του Φουρνιέ, αλλά δεν βοηθήσαμε και εμείς να του ανοίξουμε χώρους και να έχει ελεύθερες πάσες. Όλα είναι ομαδική δουλειά και στην επίθεση και στην άμυνα. Θα έπρεπε να κάνουμε καλύτερη δουλειά. Μία ήττα που θα μας βοηθήσει και στη συνέχεια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x