Euroleague

Μπαρτζώκας: «Ο βασικός λόγος της ήττας ήταν ότι δεχθήκαμε 51 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο»

Στις λεπτομέρειες που οδήγησαν τον Ολυμπιακό στην εκτός έδρας ήττα κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου, στάθηκε με δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Σε ένα ματς με το ίδιο μοτίβο όπως εκείνο με την Εφές, ο Ολυμπιακός έχασε δικό του παιχνίδι στη Γερμανία, γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 84-80 από την Μπάγερν Μονάχου.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Γιώργος Μπαρτζώκας, τόνισε πως η κακή άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ο βασικός λόγος που οδήγησε τους Πειραιώτες στην ήττα, ενώ, δήλωσε πως η ομάδα είχε έλλειψη καθαρού μυαλού και υπομονής στο παιχνίδι της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα:

Για το παιχνίδι: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι όπως περιμέναμε, η Μπάγερν έχει μεγάλη βελτίωση. Το έδειξε με τη Ρεάλ και σήμερα επιστρέφοντας από το -12, μας ανάγκασε να χάσουμε το μυαλό μας. Στο δικό μας επίπεδο πρέπει να περιορίζουμε τα λάθη, να είμαστε υπομονετικοί, να μαζέψουμε τα ριμπάουντ και να παίξουμε ομαδικά. Έγινε το αντίθετο, σκεφτόμασταν να βάλουμε κάποια σουτ για να τελειώσουμε το παιχνίδι, για αυτό η Μπάγερν επέστρεψε και είχε τα μεγάλα σουτ του Νέιπιερ. Δεχτήκαμε 51 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο και αυτός είναι βασικός λόγος για την ήττα μας».

Για την ατμόσφαιρα στο νέο γήπεδο της Μπάγερν: «Φανταστική, το γήπεδο είναι εκπληκτικό. Όλα σε αθλητικό πλαίσιο, δεν έχω να παραπονεθώ για τίποτα. Εκπληκτική ατμόσφαιρα».

Για τον Έντουαρντς: «Πρώτα από όλα είναι πιο ώριμος στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, έχει ικανότητα να σκοράρει, το ξέρουμε από τους Σέλτικς. Έχει ταλέντο και όλη η ομάδα τον βοηθάει σε αυτήν την κατεύθυνση. Η Μπάγερν παίζει σε up tempo, με δύο ψηλούς που παίζουν με πρόσωπο και είναι μια συνθήκη για να δείξει το ταλέντο του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x