Euroleague

Μπάνκι: «Δύσκολο παιχνίδι με Ολυμπιακό, πρέπει να παίξουμε δυνατά για 40 λεπτά»

Τι δήλωσαν Λούκα Μπάνκι και Ντάριους Τόμπσον για το ματς της Εφές με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ την Παρασκευή.

Ένα πολύ καλό παιχνίδι και σταθερό σε απόδοση θα χρειαστεί η Εφές αν θέλει να διεκδικήσει τη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό την Παρασκευή στο ΣΕΦ, όπως τόνισε ο Λούκα Μπάνκι.

«Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός είναι μια από τις πιο ανταγωνιστικές ομάδες στην Ευρωλίγκα. Ειδικά στο γήπεδό τους η καλή ατμόσφαιρα τούς δίνει πολλή αυτοπεποίθηση. Εμείς θα πρέπει να παίξουμε με συνέπεια για 40 λεπτά και πρέπει να απαντήσουμε στον δυναμισμό, την αθλητικότητα και την ποιότητά τους, αλλά και να ελέγξουμε τον αριθμό των κατοχών. Θα χρειαστεί να παρουσιάσουμε μια πολύ καλή απόδοση και να προσπαθήσουμε σαν ομάδα σε υψηλή ένταση για 40 λεπτά», ανέφερε ο Ιταλός τεχνικός.


Από την πλευρά του, ο πλέι μέικερ της Εφές, Ντάριους Τόμπσον, είπε: «Αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή ομάδα, με πολύ καλή ατμόσφαιρα στο γήπεδό της. Πρέπει να παλέψουμε σαν ομάδα στο γήπεδο και να προσπαθήσουμε να παρουσιάσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x