Euroleague

Τύφλα να 'χει το NBA: Μπάγερν-Παρί 109-107 σε απίθανο παιχνίδι!

Μπορεί να ακούγεται υπερβολικό, αλλά σε ένα συναρπαστικό ματς, στο οποίο μπήκαν 216 πόντοι, η Μπάγερν νίκησε την Παρί με σκορ 109-107, με τρεις παίκτες της να σκοράρουν πάνω από 20 πόντους.

Σε ένα ματς που περισσότερο έμοιαζε με παιχνίδι NBA παρά Ευρωλίγκα, η Μπάγερν Μονάχου επικράτησε 109-107 της Παρί για την 4η αγωνιστική της διοργάνωσης και πήρε τη δεύτερη της νίκη μέσα στη σεζόν, την στιγμή που η ομάδα του Παρισιού μετά την πρώτη της νίκη στη διοργάνωση, κόντρα στον Παναθηναϊκό AKTOR, έπεσε στο 1-3.

Η τριάδα Έντουαρντς, Νάπιερ και Μπούκερ ήταν καταπληκτική, καθώς έκαστος σκόραρε πάνω από 20 πόντους. Συγκεκριμένα ο Κάρσεν Έντουαρντς σημείωσε 32, ο Νάπιερ 27 και ο Ντέβιν Μπούκερ 21. Για την Παρί ο «δαιμόνιος» Τι Τζέι Σορτς σκόραρε 22, που έχασε στο τέλος την ευκαιρία να δώσει τη νίκη στην ομάδα του, με τον Γουόρντ να ακολουθεί με 18.

Το ματς:

Ο αγώνας ήταν από την αρχή έως το τέλος του ένα πραγματικό ντέρμπι. Οι Βαυαροί μπορεί να ήταν σχεδόν για όλο το ματς μπροστά, ωστόσο δεν μπόρεσε να χτίσει διαφορά. Στο τέλος της πρώτης περίοδου προηγήθηκαν με 6, αλλά η Παρί μείωσε, με την πρώτη περιόδο να τελειώνει 24-21.

Στη δεύτερη περίοδο η διαφορά κυμαινόταν από τους 6-10 πόντους, με την Μπάγερν να προσπαθεί να ανεβάσει και άλλο το προβάδισμά της, αλλά τους φιλοξενόμενους να αντιστέκονται σθεναρα. Το τέλος του πρώτου ημιχρόνου βρήκε τους γηπεδούχους να προηγούνται με 7 πόντους διαφορά (54-47), χάρη σε καλάθι του Νάπιερ στην εκπνοή.

Η Παρί στο δεύτερο μέρος κατάφερε και ισορρόπησε ακόμα παραπάνω το ματς και με τον Τι Τζέι Σορτς να πετυχαίνει συνχόμενα καλάθια στο τέλος της τρίτης περιόδου, η διαφορά έπεσε στους 3 (81-78).

Και παρότι θα περίμενε κανείς πως οι άμυνες θα «σφίξουν» στο τελευταίο δεκάλεπτο, ο ρυθμός παρέμεινε αναλλοίωτος και οι ομάδες σκόραραν ακατάπαυστα. Η Μπάγερν δεν έχασε το προβάδισμά της και άντεξε στην πίεση της Παρί, η οποία θα μπορούσε να είχε φύγει με το «διπλό», αν ο Τι Τζέι Σορτς ευστοχούσε σε καλάθι δύο πόντων 3 δεύτερα πριν το φινάλε και το σκορ στο 108-107. Ο Φόιτμαν έκανε 1/2 βολές και έγραψε το τελικό 109-107.

Τα δεκάλεπτα: 24-21, 30-26, 27-31, 28-29

Δείτε αναλυτικά τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x