Euroleague

Μούσα: «Έχει αυτοπεποίθηση και στιλ ο Αταμάν - Δύσκολο όμως το back-to-back»

Ο Τζάσαν Μούσα μίλησε και για τον Εργκίν Αταμάν ενόψει της έναρξης της εφετινής Euroleague.

Τις δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν ο οποίος έθεσε στόχο για τον Παναθηναϊκό AKTOR την κατάκτηση back-to-back της Ευρωλίγκας σχολίασε ο Τζάσαν Μούσα.

Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης ανέφερε ότι ο προπονητής του τριφυλλιού έχει αυτοπεποίθηση και στιλ ωστόσο υπογράμμισε ότι είναι δύσκολο για μια ομάδα να πάρει σερί δύο χρονιές το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τζάναν Μούσα:

Για το αν η Ρεάλ θα παίξει διαφορετικά σε σύγκριση με πέρυσι:


«Ναι θα παίξουμε λίγο διαφορετικά. Είναι μια νέα ομάδα και θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε τους παίκτες που ήρθαν τώρα για να προσαρμοστούν και να έχουν τη δυνατότητα να μείνουν εδώ για πολλά χρόνια».

Για τις δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν μετά από τον τελικό του Stoiximan Super Cup:

«Αυτός είναι πάντα ο Εργκίν. Μπορείς να πεις ό,τι θέλεις για εκείνον, αλλά έχει αυτοπεποίθηση και στιλ, κάτι που είναι πολύ καλό για τον Παναθηναϊκό. Παρόλα αυτά είναι δύσκολο να κατακτήσεις δύο σερί χρονιές τον τίτλο»

Για το αν πιστεύει ακόμα ότι η Ρεάλ είναι καλύτερη από τον Παναθηναϊκό:

«Ναι σίγουρα το πιστεύω. Η ομάδα μου είναι η καλύτερη στην Ευρώπη. Το να κατακτήσεις την EuroLeague δεν είναι εύκολο, αλλά έχουμε το ταλέντο να τα καταφέρουμε. Έχουμε 11 ματς μέσα στον Οκτώβριο και στο τέλος του μήνα θα είμαστε σε καλό επίπεδο. Ο στόχος είναι να φτάσουμε στο πικ μας τον Φεβρουάριο και στους δύο τελευταίους μήνες της σεζόν. Ο στόχος είναι να πηγαίνουμε παιχνίδι με το παιχνίδι, να φτάσουμε στα playoffs και να προκριθούμε στο Final Four»

Για τη συγγνώμη που ζήτησε από τους φίλους της Ρεάλ μετά από την ήττα από τη Μάλαγα στο ισπανικό Super Cup:

«Ναι απολογήθηκα γιατί βαθιά μέσα μου νιώθω από τους ηγέτες αυτής της ομάδας. Μπαίνω στην τρίτη μου σεζόν και νιώθω αυτή την ευθύνη. Κάποιοι δεν το ξέρουν αλλά έπαιξα με πρόβλημα στην πλάτη στο Super Cup. Δεν είναι δικαιολογία, αλλά δεν ήμουν στο 100%. Πλέον είμαι καλύτερα λόγω των φυσικοθεραπευτών, είμαι περίπου στο 80%.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x