Euroleague

Μιγιάτοβιτς για Ολυμπιακό: «Πολύ καλά προπονημένη και έμπειρη ομάδα - Θα χρειαστούμε σκληράδα και τη βοήθεια του κόσμου»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο Τόμισλαβ Μιγιάτοβιτς ενόψει της αναμέτρησης μεταξύ Ολυμπιακού και Εφές για την Ευρωλίγκα.

Ο Ολυμπιακός θέλει να πετύχει την τρίτη συνεχόμενη νίκη του στην Ευρωλίγκα, καθώς φιλοξενείται από την Εφές στην Πόλη για την τέταρτη αγωνιστική (18/10, 20:30).

Ενόψει της αναμέτρησης αυτής, ο Τόμισλαβ Μιγιάτοβιτς αποθέωσε το σύνολο των «ερυθρόλευκων» και τον Γιώργο Μπαρτζώκα, τονίζοντας πως θα χρειαστεί σκληρή σωματική μάχη από την ομάδα του, αλλά και η στήριξη του κόσμου, για να επιτευχθεί η νίκη.

«Ο επόμενος αντίπαλος μας στην Ευρωλίγκα είναι μια πολύ καλά προπονημένη και πολύ έμπειρη ομάδα με καθιερωμένο εδώ και χρόνια επιθετικό και αμυντικό σύστημα. Ο αντίπαλός μας αποτελείται από πολύ καλούς παίκτες που συνδυάζουν τα ατομικά τους ταλέντα για να δημιουργήσουν ομαδική ποιότητα.

Πρέπει να δώσουμε μια πολύ σκληρή σωματική μάχη, τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά, και με την υποστήριξη των οπαδών μας, πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να πετύχουμε τη νίκη που τόσο επιθυμούμε»
, ανέφερε αναλυτικά ο Μιγιάτοβιτς για τον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x