Euroleague

Ματέο: «Ήμασταν ανταγωνιστικοί στην άμυνα»

Στο καλό προβάδισμα που απέκτησε η Ρεάλ στην αρχή της αναμέτρησης στάθηκε ο Τσους Ματεό μετά τη νίκη των «μερένχες» επί του Παναθηναϊκού.

Ο Τσους Ματέο τόνισε πως ήταν αρχικά ισορροπημένο το Ρεάλ-Παναθηναϊκός και πως οι «μερένχες» απέκτησαν α την απαραίτητη ψυχολογία για τη συνέχεια, στάθηκε στα τρίποντα που δέχτηκαν από το pick and roll του Λεσόρ κι εξήρε τον Γάλλο σέντερ, όπως και τους δικούς του πρωταγωνιστές για τη δουλειά που έκαναν πάνω στα ατού των πρωταθλητών Ευρώπης.

Αναλυτικά: «Ήταν ένα πολύ ισορροπημένο ματς. Πήραμε ένα καλό προβάδισμα στην αρχή του ματς κι ήμασταν καλοί και στο ψυχολογικό κομμάτι, που μας βοήθησε το καλό ξεκίνημα. Κάτι που είναι σημαντικό με μια ομάδα, όπως ο Παναθηναϊκός.

Ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί στην άμυνα. Δεχτήκαμε κάποια τρίποντα από το pick and roll του Λεσόρ, αλλά είναι λογικό απέναντι σε μία ομάδα, όπως ο Παναθηναϊκός. Ειδικά με παίκτες, όπως ο Ναν, ο Σλούκας κι ο Γκραντ. Έπρεπε να είμαστε προσεκτικοί. Ο Λεσόρ έχει πολλούς ρόλους μέσα στο παιχνίδι κι είναι κάποια πράγματα που πρέπει να ρισκάρεις.

Καταλάβαμε την πίεση που είχαμε. Κόντρα στους Σλούκα και Ναν οι Καμπάτσο και Αμπάλδε ήταν εξαιρετικοί. Αλλά κι οι Ιμπάκα, Ταβάρες και Χεζόνια, επίσης. Θέλαμε να αποδείξουμε ότι μπορούμε ακόμα να κάνουμε μεγάλα πράγματα κι έπρεπε να νικήσουμε στην έδρα μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x