Euroleague

Μαλεντόν: «Σε αυτή την ομάδα θα ήθελα πολύ να παίξω»

Ο Τεό Μαλεντόν αναφέρθηκε στην ομάδα της Ευρωλίγκας που θα ήθελε πολύ να αγωνιστεί.

Ο Τεό Μαλεντόν αποτελεί έναν από τους κορυφαίους παίκτες της σεζόν στην Ευρωλίγκα, έχοντας δώσει... μόνος του ενδιαφέρον σε μία παραδοσιακά «μικρομεσαία» ομάδα όπως η Βιλερμπάν. Μετά την ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Γάλλος γκαρντ εξέφρασε την επιθυμία του να φορέσει τη φανέλα της «βασίλισσας».

«Είμαι άνθρωπος που επικεντρώνεται σε αυτό που είναι μπροστά του. Αυτή τη στιγμή, ο στόχος μου είναι να τελειώσω τη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ξέρω πως οι ατζέντηδες κάνουν τη δουλειά τους και θα τους αφήσω να χειριστούν το ζήτημα. Προσωπικά, έχω επικεντρωθεί στο πώς θα βελτιώσω το παιχνίδι μου και θα εξελίσσομαι.


Προφανώς, δεν είναι μυστικό πως όταν μια ομάδα με τόσο μεγάλη ιστορία και πρεστίζ δείχνει ενδιαφέρον, αυτομάτως γίνεται στόχος. Πάντα θέλεις να παίζεις στις καλύτερες ομάδες, όπου έχεις περισσότερες πιθανότητες να κερδίσεις τίτλους. Η Ρεάλ είναι μια τέτοια ομάδα. Γενικά, θα ήθελα πολύ να παίξω εκεί»
, ανέφερε αναλυτικά ο πρώην NBAer.

Τη φετινή σεζόν, ο Μαλεντόν μετράει κατά μέσο όρο 16,8 πόντους, 3,6 ριμπάουντ και 4,7 ασίστ στη Euroleague σε σχεδόν 28 λεπτά συμμετοχής ανά ματς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x