Euroleague

Λάρκιν: «Θέλαμε να τους κάνουμε να χάσουν το μυαλό τους»

Ο Σέιν Λάρκιν πραγματοποίησε μία τρομερή εμφάνιση στη νίκη της Αναντολού Εφές επί του Ολυμπιακού και μετά το φινάλε της αναμέτρησης μίλησε για τον τρόπο που η ομάδα λύγισε τους «ερυθρόλευκους».

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε στην Τουρκία απέναντι στην Αναντολού Εφές και ηττήθηκε με 91-89 (18/10). Ο Σέιν Λάρκιν με μία μυθική εμφάνιση πέτυχε 24 πόντους και οδήγησε την ομάδα του στη νίκη.

Μετά το φινάλε της αναμέτρησης ο 32χρονος στάθηκε στον τρόπο με τον οποίο η Εφές θέλησε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, αλλά και για τις δικές του σπουδαίες ατομικές επιδόσεις.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σέιν Λάρκιν:
«Ερχόμαστε σε αυτές τις αναμετρήσεις διψασμένοι για νίκες. Έκανε ένα σερί ο Ολυμπιακός στο δεύτερο μέρος, αλλά μείναμε ενωμένοι.

Δεν ήθελα να πιέσω τίποτα, απλά μπόρεσα και βρέθηκα σε καταστάσεις να σκοράρω. Βλέπω ότι και οι συμπαίκτες μου με έψαχναν και μου έδωσαν χώρο και πάσες για να μπορέσω να σκοράρω.

Αυτό είναι που θέλουμε να κάνoυμε, να τους πιέσουμε, να τους κάνουμε να χάσουν το μυαλό τους και να το εκμεταλλευτούμε αυτό. Να μπορέσουμε να κερδίσουμε, όπως και το κάναμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x