Euroleague

Ανησυχία στην Εφές για Λάρκιν: Αποχώρησε υποβασταζόμενος μετά από πάτημα του Μίροτιτς!

Ο Σέιν Λάρκιν αποχώρησε υποβασταζόμενος από την αναμέτρηση της Εφές με την Αρμάνι, αφού ο Νίκολα Μίροτιτς του πάτησε καταλάθος τον αστράγαλο.

Μεγάλη ανησυχία στην Αναντολού Εφές για τον καλύτερο παίκτη της! Ο Σέιν Λάρκιν αποχώρησε υποβασταζόμενος από την αναμέτρηση των Τούρκων με την Αρμάνι στο Μιλάνο, μετά από πάτημα του Νίκολα Μίροτιτς.

Συγκεκριμένα, στη διάρκεια του τρίτου δεκαλέπτου, ο Μίροτιτς έκανε προσπάθεια για λέι απ μπροστά στον Αμερικανό γκαρντ της Εφές, όμως την ώρα που προσγειώθηκε, πάτησε πάνω στον αστράγαλο του τελευταίου, ο οποίος σφάδαζε στη συνέχεια από τον πόνο και πήγε στα αποδυτήρια.

Προφανώς, οι άνθρωποι της Εφές κάθονται σε... αναμμένα κάρβουνα, αφού ο Λάρκιν είναι ο πλέον καθοριστικός παίκτης της ομάδας και από αυτόν εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό η πορεία της. Μένει να φανεί τι θα δείξουν οι εξετάσεις και αν ο τραυματισμός του έμπειρου γκαρντ μπορεί να τον κρατήσει εκτός δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Πριν αποχωρήσει από το παρκέ, ο Λάρκιν είχε στην αναμέτρηση 2 πόντους με 1/4 εντός πεδιάς, αλλά και 6 ασίστ. Συνολικά στη φετινή Ευρωλίγκα, μετρά 13 πόντους, 2,5 ριμπάουντ και 5,2 ασίστ κατά μέσο όρο.

Δείτε τη φάση του τραυματισμού:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x