Euroleague

Ιβάνοβιτς: «Είμαστε ακόμα ζωντανοί»

Ψύχραιμα πήρε την οδυνηρή ήττα απ’ την Άλμπα ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς. Ο Μαυροβούνιος έκανε λόγο για λάθος νοοτροπία καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και έδωσε σύνθημα για διπλό πρόκρισης στη Σερβία.

Τίποτα δεν λειτούργησε για τον Παναθηναϊκό απέναντι στην Άλμπα, με τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς να κάνει λόγο για κακή εμφάνιση σε όλο το 40λεπτο. Παρόλ’ αυτά, ο κόουτς του τριφυλλιού δεν χάνει την ψυχραιμία του, καθώς η ομάδα του κρατάει ακόμα στα χέρια της την πρόκριση (με νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα).

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Ιβάνοβιτς:

«Ήταν το πιο σημαντικό παιχνίδι και δεν είχαμε την απαιτούμενη νοοτροπία για να το κερδίσουμε. Κι αυτό κυρίως φαίνεται από το γεγονός ότι δεν κατορθώσαμε να παίξουμε σαν ομάδα στα 40 λεπτά του αγώνα. Αυτό φαίνεται επίσης από το γεγονός ότι στην τέταρτη περίοδο δεν σταθήκαμε ικανοί να παίξουμε πιεστική άμυνα και να μαζέψουμε τα ριμπάουντ. Οι αντίπαλοι έπαιξαν όπως συνήθως. Σαράντα λεπτά σταθερότητας και πίεσης, με περισσότερη ενέργεια. Ακόμα είμαστε ζωντανοί. Αν κερδίσουμε στο Βελιγράδι είμαστε ζωντανοί, αν όχι… όχι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x