Euroleague

Γκριγκόνις: «Ίδια νοοτροπία, είτε παίζουμε με Ρεάλ είτε με Άλμπα – Έχει χαρακτήρα ο Παναθηναϊκός AKTOR»

Ο Μάριους Γκριγκόνις ξεκαθάρισε ότι ο Παναθηναϊκός AKTOR δεν μπορεί να υποτιμήσει την Άλμπα Βερολίνου και δήλωσε βέβαιος ότι η απώλεια του Super Cup δεν θα επηρεάσει την ομάδα του.

Με την σωστή νοοτροπία πρέπει να παραταχθεί ο Παναθηναϊκός AKTOR απέναντι στην Άλμπα Βερολίνου, για να αποφύγει τυχόν… κακοτοπιές, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Μάριους Γκριγκόνις.

Μιλώντας πριν την αναχώρηση της αποστολής των πρωταθλητών Ευρώπης, ο Λιθουανός άσος επισήμανε ότι η ήττα στον τελικό του Super Cup αποτελεί παρελθόν για την ομάδα του, ενώ δήλωσε σίγουρος πως ο Παναθηναϊκός θα φτάσει στο 100%.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ

Αναλυτικά όσα είπε ο Γκριγκόνις:
Για την επιστροφή στο Βερολίνο: «Είναι πάντα ωραίο να επιστρέφουμε σε αυτήν την πόλη, ειδικά για μένα που έχω παίξει εκεί, να βλέπουμε γνώριμα πρόσωπα και φυσικά για εμάς εδώ η περσινή χρονιά είχε ευχάριστη κατάληξη. Ευχάριστο που επιστρέφουμε».

Για την πρεμιέρα με την Άλμπα: «Στην Euroleague δεν μπορείς να υποτιμάς καμία ομάδα, αν είναι η Άλμπα ή η Ρεάλ, πρέπει να είσαι έτοιμος και να παίζεις με τον ίδιο τρόπο».

Για το αν η ομάδα είναι έτοιμη: «Στην προετοιμασία είχαμε περίπου 8-9 παίκτες, αλλά παίξαμε ένα καλό παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό. Προφανώς δεν κερδίσαμε, οπότε δεν είναι καλό αποτέλεσμα για εμάς, σίγουρα δεν είμαστε στο 100% αλλά θα φτάσουμε εκεί».

Για το αν θα επηρεάσει η ήττα στο Super Cup: «Πιστεύω ότι έχουμε χαρακτήρα, οπότε μια ήττα δε θα μας επηρεάσει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x