Euroleague

Γκραντ: «Παίζει γρήγορα η Παρί, οφείλουμε να προσέξουμε»

Ο Τζέριαν Γκραντ τόνισε πως από τη στιγμή που η Παρί βρίσκεται στη Euroleague θα πρέπει και ο Παναθηναϊκός AKTOR να δείξει την απαιτούμενη προσοχή στην αντίπαλό του, στην έναρξη της «διαβολοβδομάδας».

«Στη Euroleague αν δεν προσέξεις, χάνεις...». Τάδε έφη Τζέριαν Γκραντ για να δείξει πως στον Παναθηναϊκό AKTOR θ' αντιμετωπίσουν με την ορθή νοοτροπία την Παρί στο πρώτο παιχνίδι της «διαβολοβδομάδας» που ξεκινά για την κορυφαία μπασκετική Λίγκα της Ευρώπης.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ

«Κάθε παιχνίδι έχει σημασία, σε κάθε ματς αν δεν είσαι προσεκτικός μπορείς να ηττηθείς. Αυτή είναι η Euroleague. Η Παρί κατέκτησε το δικαίωμα να είναι στη διοργάνωση και θα πρέπει να εμφανιστούμε έτοιμοι» είπε ο point guard του «τριφυλλιού» κατά την αναχώρηση της αποστολής για την πόλη του φωτός.

Ερωτηθείς για όσα μπορεί να έχουν δει οι «πράσινοι» από τους Γάλλους ώστε να γνωρίζουν με τι έχουν να κάνουν, ο Γκραντ σχολίασε: «Απ’ όσα έχουμε δει είναι γρήγορη ομάδα και θα πρέπει να προσέχουμε να έχουμε γρήγορες επιστροφές. Αυτό θα είναι το σκεπτικό μας».

@sporfm946 ???????????????? ?????????????? ???????????? ?????? ?????? ?????????? ?????????? ?????????? ???? ?????? ???????? ?? Ο Τζέριαν Γκραντ για τον επόμενο αγώνα του Παναθηναϊκού με την Παρί καθώς και την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας. #sporfm #panathinaikos #paobc #euroleague ? original sound sporfm946

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x