Euroleague

Φουρνιέ: «Θα μας δώσει χημεία το δύσκολο εκτός έδρας ματς στο ξεκίνημα»

Ο Εβάν Φουρνιέ αναφέρθηκε στο κέρδος που μπορεί να έχει ο Ολυμπιακός από το ζόρικο ξεκίνημα στη νέα Euroleague με το παιχνίδι κόντρα στη Φενέρ στην Τουρκία. «Θα χρειαστεί να προσαρμοστώ» είπε.

Ο Εβάν Φουρνιέ μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου κατά την αναχώρηση της αποστολής του Ολυμπιακού για τη γείτονα χώρα ενόψει της αναμέτρησης της Παρασκευής (4/10, 20:30) με τη Φενέρμπαχτσε για τη νέα σεζόν της Euroleague.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΝΙΚΟΣ ΖΕΡΒΑΣ

«Είναι ένας καλός τρόπος να ξεκινήσει η σεζόν μας με ένα δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας που μπορεί να μας δώσει χημεία. Είμαι ενθουσιασμένος και ανυπομονώ για το παιχνίδι. Θα κάνουμε μία καλή προπόνηση απόψε και θα δόυμε τι θα συμβεί αύριο στον αγώνα» είπε αρχικά και συνέχισε, σχολιάζοντας όσα θα χρειαστεί να κάνουν οι «ερυθρόλευκοι» για το θετικό αποτέλεσμα:

«Όταν παίζεις εκτός έδρας ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι το πιο σημαντικό είναι να είσαι ανταγωνιστικός και να είσαι η μαχητική και επιθετική ομάδα. Προφανώς θα χρειαστεί να "σεβαστούμε" το πλάνο του προπονητή για τον αγώνα και να παίξουμε σαν ομάδα».

Όσο για τη δική του προσαρμογή στο στυλ της EuroLeague, είχε να πει: «Το μπάσκετ είναι μπάσκετ. Η μεγαλύτερη αλλαγή είναι η αλλαγή ομάδας και περιβάλλοντος. Παίζω σε μία νέα ομάδα με διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού και δίπλα σε νέους συμπαίκτες και θα χρειαστεί να προσαρμοστώ σε αυτό, αλλά στο τέλος, το μπάσκετ είναι μπάσκετ, οπότε δεν θα έχω πρόβλημα με αυτό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x