Euroleague

Φαλ: «Ξέρω τέλεια τον τρόπο παιχνιδιού μας, αισθάνομαι άνετα - Να ελέγξουμε το ματς από την αρχή ως το τέλος»

Ο Μουσταφά Φαλ μίλησε για την επερχόμενη αναμέτρηση μεταξύ του Ολυμπιακού και της Μπάγερν Μονάχου, τον δικό του ρόλο στην ομάδα αλλά και τον Εβάν Φουρνιέ.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Ολυμπιακός αναχώρησε από το «Ελ. Βενιζέλος» με προορισμό τη Γερμανία και το Μόναχο, εκεί όπου αύριο (25/10, 21:45), θα αντιμετωπίσει την Μπάγερν, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.

Ο Μουσταφά Φαλ έκανε δηλώσεις και στάθηκε αρχικά στα όσα θα πρέπει να προσέξουν αυτός και οι συμπαίκτες του κόντρα στους Βαυαρούς. Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον δικό του ρόλο μέσα στο σύστημα του Γιώργου Μπαρτζώκα, αλλά και στην παρουσία του φίλου του, Εβάν Φουρνιέ, στην ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γάλλου σέντερ του Ολυμπιακού:

Για το πόσο σημαντικό θα είναι να κρατήσουν χαμηλά την επίθεση της Μπάγερν: «Θα είναι σημαντικό. Ξέρουμε πως είναι πολύ καλοί στο επιθετικό τους transition, οπότε θα πρέπει να έχουμε καλές επιλογές στην επίθεση και μετά γρήγορες επιστροφές στην άμυνα».

Για την ήττα από την Εφές και τι θα πρέπει να αλλάξουν οι ερυθρόλευκοι: «Με την Έφες, το τέταρτο δεκάλεπτό μας ήταν τραγικό και τους επιτρέψαμε να διεκδικήσουν τον αγώνα. Αυτή τη φορά θα πρέπει να ελέγξουμε το παιχνίδι από την αρχή μέχρι το τέλος».

Για τη συνύπαρξή του με τον Μιλουτίνοφ: «Πάντα νιώθω άνετα με τον Νίκολα, αλλά θα πρέπει πρώτα να νιώσω άνετα με τον εαυτό μου. Τώρα αποκτάμε σταδιακά ρυθμό που είναι καλό για εμάς».

Για το ρόλο του μέσα στο σύστημα του Γιώργου Μπαρτζώκα: «Νιώθω ωραία, φέτος θα είναι η τέταρτη χρονιά μου σε αυτό το σύστημα. Πάντα μου άρεσε να πασάρω και πλέον ξέρω τέλεια τον τρόπο παιχνιδιού μας και αισθάνομαι άνετα».

Για τον ρόλο του Εβάν Φουρνιέ: «Δεν ξέρω για τον αγώνα με την Μπάγερν, αλλά αυτό που γνωρίζω είναι πως θα είναι καθοριστικός για εμάς στη διάρκεια της χρονιάς. Θα πρέπει να βρει τον ρυθμό και τη φόρμα του, δεδομένου πως τα δύο τελευταία χρόνια δεν έπαιζε τόσο πολύ. Χρειάζεται να βρει τον ρυθμό του και ήδη βελτιώνεται σε κάθε παιχνίδι, οπότε στο φινάλε της σεζόν θα είναι το "κλειδί" για εμάς"».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x